Sivut

torstai 26. toukokuuta 2016

Hikikatti * 6

Kävin salilla ja koitin ottaa saliselfien. Se osoittautui vaikeammaksi kuin itse treenaaminen. En kehdannut kovin montaa kertaa yrittää pukkarissa, joten jatkoin harjoituksia kotona. Loppupäätelmäni on, että joko mä en osaa lainkaan ottaa selfietä tai sit mä vaan olen näin hassun näköinen :) En todellakaan aio ottaa selfiekuvaamista mun vakituiseen saliohjelmaan!







keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Nössö polkee

Siippa yllätti kaikki ostamalla polkupyörän. Sähköavusteisen, täysjousitetun maastopyörän läskirenkailla. Huh, huh. Ennen tätä kesää se ei ole puhunut pyöräilystä muuten kuin sanonut, että maailman kamalin harrastus olis suomenruotsalainen polkupyörä-suunnistus. Ja nyt se siis osti fillarin. Tutkimattomat ovat miehen tiet!
Pyörä on ollut meillä jo melkein 2 viikkoa, eikä se vaikuta vikaostokselta ;) Siippa kommentoi, että oli erehtynyt vihaavansa pyöräilyä, kun oikeasti vihasi vain hidasta vauhtia. Rahalla saa ja sähköllä pääsee! Paitsi silloin, kun haluaa lähteä lenkille vaimon kanssa ;)
Ajettiin äsken 28 kilsan lenkura aikaan 1h 35min, johon sisältyi muutama pikku pysähdys liikennevaloihin, juomaan, navigoimaan ja säätämään. Mä ajoin niin kovaa kuin jaksoin ja uskalsin eli en hirveen kovaa. Sain useaan kertaan kuulla hämmästelyä hitaudesta. Sellasta se on, kun polkee lihasvoimin, eikä tykkää hurjastella :D
Tajusin itse asiassa, että tykkään melkein spinningistä enemmän. Siinä ei tarvii mennä kovaa, eikä olla liikenteessä. Pyöräilyssä on kivaa vain kesä ja hyvä sää. Mulle täydellinen ratkaisu olis spinningpyörä pihalla!


tiistai 24. toukokuuta 2016

Luiruletti lähti lätkimään

Googlettelin inspiraatiota kesätukkaan ja huomasin, että mun käsitys lyhyestä tukasta on aika eri kuin Ameriikan internetin...

Ylikasvanut takatukka:

Lyhyt tukka:

Oikea hakusana oli mulle tällä kertaa Pink's hair. Pinkiltä tämä malli lainattiin :)

Luin hiljattain yhtä random blogia, jossa oli kans juttua tukan leikkaamisesta. Bloggaaja ylpeänä kertoi leikanneensa rohkeasti n. 20 senttiä pois ja vaikka tukka on nyt lyhyempi niin sen saa edelleen ponnarille. Tekstin perusteella odotin jotain vähän dramaattisempaa muutosta kuin kuvien paljastama pyllypituisesta pyllypituiseksi leikattu tukka. No shit, Sherloc, sen saa edelleen ponnarille!

perjantai 20. toukokuuta 2016

Avajaisviikko

Leppävaaran uuden maauimalan avajaisviikkoa eletään ja tänään kävin tyyppaamassa. Aurinko paistoi täydeltä terältä, eikä ihmisiä ollut ruuhkaksi asti - olihan perjantai-ilta klo 19-20. Ulko-altaan vesi tuntui ihanan lämpimältä, kun sinne sai kävellä suhteellisen pitkän matkan 17 asteisessa säässä. Sisä-altaan vesi tuntui paljon kylmemmältä, mutta se voi johtua vaan siitäkin, että menin sinne suoraan superlämpimästä terapia-altaasta.
Varsinaista urheilua en harrastanut vaan puljasin vaan kaikki altaat läpi ja haudoin itseäni saunoissa. Eilisen salin jälkeen ei ollut paukkuja enempään ;) Nyt pitäis kyllä saada aikaseks mennä uimakouluun, että oppis uimaan silleen urheilullisesti. Mun kenoniskasammakko kantaa kyllä kilsatolkulla, mutta kuten nimestä voi päätellä, se on niskalle erittäin epäergonomista!
Mun hallista poistumista vauhditti palohälytys. Ujellus alkoi juuri, kun kävelin pukuhuoneen puolelle, joten koitin pukea mahdollisimman nopsaan ja poistua paikalta. Jotkut muut totteli kuulutusta siirtyä aulaan ripeämmin ja tekivät sen pelkkä pyyhe ympärillä. Mä en oikein jaksanut uskoa, että olis mitään oikeaa varaa tai ainakaan niin isoa, ettenkö ehtis pukea ensin. Eikä ollutkaan - ehdin poistua paikalta näkemättä tulenlieskoja tai edes savua. Paloauto tuli kyllä paikalle ja palomies käveli ovesta sisään samalla, kun mä kävelin ulos.
Mä ostin nyt alkuun 10-kortin, joka luultavasti tulee kulumaan paljon nopeammin kuin siinä vuodessa, jonka se on voimassa. Mä tykkään tosi paljon vedessä puljaamisesta, mutta rannalla käymiset on vaan jääneet. Lämmitetty uima-allas alle 10 minsan kävelyn päässä kotoa saattaa hyvinkin herättää vesipedon horroksesta ;)

maanantai 9. toukokuuta 2016

5*4 leukaa

Huomaan tekeväni niin, että nollaan aina mielessäni leuanvetoennätykset, kun tulee treenitaukoa, jonka jälkeen treeni alkaa "alusta". Lisäksi lasken enkoiksi myös aina, jos jaksan tehdä useamman sarjan kuin ennen. Ja mikäs siinä - siitähän tulee hyvä mieli, kun saa tehdä paljon enkkoja :D
Tänään tein ennätykselliset 5*4 leukaa. Aiemmin tänä vuonna olen tehnyt 2*4 ja sen jälkeen 3*3 eli tää oli ihan merkittävä parannus. Nyt on sellanen hyvä kutina ja itseluottamus, että saattais tulla lisää enkkoja ihan piakkoin ;)

perjantai 6. toukokuuta 2016

Koivuilla on orgiat

Koivuilla on vallan mahtavan hedelmällinen kevät menossa! Toisinaan pärjään koko kevään ihan hyvin yhdellä pienellä pillerillä, mutta nyt viime päivinä olen ottanut niitä kolme. Aika paljon jännitti eilen lähteä golfkentälle, mutta ihan hyvin pärjäsin. Työkaveri kyllä kiusas, että voiko lääkityksen sanoa olevan kohillaan, jos on mennyt pelaamaan golfia ;)
Nurmijärvellä koivut oli vielä paljon vähemmän vihreenä kuin Espoossa. Huominen jännittää taas, kun ennusteen mukaan siitepölymäärät on nyt erittäin runsaat, eikä vain runsaat... Kolmesta pilleristä huolimatta nenä on tänään kutissut, vaikka olen vain hengaillut toimistossa ja kotona, enkä yhtään tetsannut luonnossa haavi auki. Muuten nappaisin surutta neljä nappia, mutta jo nyt kolmella on ollut vähän höntti olo ja eilen otin ennaltaehkäisevän Buranankin, kun jo golfkierroksen alussa oli päänsäryn poikanen. Hauskan nimisen drugs.com sivuston mukaan desloratadinen yleisin sivuvaikutus on päänsärky. Tiedä hänestä sitten...

Tänään oli töissä aika hiljasta -> tein vähän kevätsiivousta -> löysin äitiyslomailevan työkaverin antaman listan hyvistä reggaeton artisteista -> YouTubesta löytyi Cubaton Cuban Reggaeton kanava -> Baila, baila! Istualtaankin voi sheikata ;)
Siippakaan ei erityisemmin vastustellut tota saundia ja sain jamitella vielä kotonakin! Nyt on tanssiurheilu vaihtunut kiekkourheiluun ja mä tässä "katson peliä". Telkkua on paljon kivempi katsoa yhdessä, vaikka toinen ei ihan oikeasti katsoisikaan. Kunhan on fyysisesti läsnä samassa huoneessa ;) Ja on musta aina kivaa nähdä Suomen maalit!