Sivut

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Urheilua ja sirkusta ja sirkusurheilua

Huuh, tänään on ehtinyt tapahtua vaikka mitä! Piti oikein laittaa kello soimaan, että ehdin aamulla salille. Mun mittapuun mukaan se on aamuaerobinen, kun hyppää crossarille klo 10:30 - aamupala syötynä tietenkin ;) Vartin crossailun jälkeen tein olkapään kuntoutusta, juoksin 20 minsaa 8km/h vauhdilla, tein lisää kuntoutusta ja venyttelin vikat 8 minuuttia. Yhteensä tasan tunti ja keskisyke 139. Enempää ei ehtinyt, mutta jäipähän nälkää huomisellekin :)

Kipeä olkapää on kyllä selvästi paranemaan päin, mutta tuskastuttavan hitaasti, kuten kaikki vaivat aina. Tällä viikolla tein noita kuntoutusliikkeitä kolmena päivänä plus kaksi kuntonyrkkeilyä, jossa olkapäät väsyy myös. Ihan selvästi tuntuu nyt olkapäiden lihakset väsyneiltä, silleen terveellä tavalla. Parasta siis pitää useamman päivän tauko ennen seuraavaa kuntoutustreeniä, etten saa siitä rasitusvammaa seuraavaksi!

Salilta oli kiirus pois, koska lähdettiin asuntonäytöille. Neljä tuntia suhattiin ja neljässä paikassa käytiin. Varsinaista urheilua ja sirkusta tuokin puuha. Onneks kaikki sentään järkkää näytöt samana päivänä, samoihin aikoihin niin voi käydä tolleen sarjassa. Yksi kämppä oli ihan potentiaalinen ja sitä nyt pureskellaan... Sen huonoin puoli on sijainti - 600m nykyistä pidempi matka, ja vielä jyrkkään ylämäkeen, kauppakassien kanssa sateessa tai pakkasessa tuntuu aika paljolta... Nykyinen matka on siis 200m, joten kauppaan ja salille jaksaa sen puolesta lähteä aina.

Ja sitten meillä oli vielä iltaohjelmaakin! Cabaret Katatonia niminen nykysirkusesitys. Oli taas ihan urheilijoita ne esiintyjät ja tosi hienoja ja kovaa kuntoa vaativia temppuja. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti