Sivut

lauantai 18. tammikuuta 2014

Herkät datailijan näpit karaistuu

Mä olen ilonen ku viiden pennin hevonen :) voimailutreeneissä oli loistokivaa!
Ekana tehtiin tukinnostoa ja mä uskalsin ja jaksoin tehdä enemmän kuin ekalla kerralla. En tosin muista tarkalleen, paljon silloin nousi, mutta se oli varmasti alle 50 kg ja nyt nousi 55 kg :)
Kokeiltiin nopsaan toistakin samantapaista lajia, apollon akselia, mutta siinä ei testailtu maksimipainoja vaan vähän vain kokeiltiin. Tässä poseeraussuoritus siitä:


Merimieskävelystä muistan varmaksi, että jäin viimeksi alle 200 kiloon ja nyt otin tavoitteeksi päästä siihen. Vaan sehän peijooni olikin hirmu raskasta ja vaikeeta ja mä hyydyin jo ihan muutaman kierroksen jälkeen. En olis saanut yhtään isompaa kuormaa enää liikkeelle, mutta sitten sainkin kuulla, että häkkyrän kokonaispaino oli jo 205kg! Menin vissiin hämyyn, kun viimeksi naisten kanssa treenatessa alkupaino oli pienempi ja korotukset pienempiä, mutta nyt miesten kanssa noustiin tonne 205 kiloon tosi nopsaan. Onneks en tiennyt painoja niin ei mennyt pupu pöksyyn ;)

Seuraava laji oli farmarikävely ja siihenkin laitettiin isommat painot kuin viimeksi. Kummassakin kädessä oli 65 kiloa eli yhteensä 130 kiloa - vähän enemmän kuin mun normi kauppakassit. Yllättävän hyvin sujui ja ekana antoi periksi nakkien nahka - sormiin alkoi vaan sattua niin paljon, että oli pakko tiputtaa painot. Hetken aikaa suorituksen jälkeen sormet oli jumissa koukussa, enkä saanut niitä suoristettua ilman toisen käden apua. Nakeilla on varaa karaistua, koska vielä nyt illallakin niitä polttelee lämpimällä vedellä pestessä.

Loppuun otettiin vielä lastausta 55 kiloisella säkillä. Säkki piti nostaa lattialta syliin, kantaa noin viiden metrin matka ja tipuuttaa lattialle kymmenen kertaa putkeen niin nopeasti kuin mahdollista. Mulla meni aikaa 1min 40s ja siinä oli useammassa välissä huohotustaukoja. Yllättävän paljon aerobista kuntoa vaati tuo touhu - lenkkeily on tärkeää voimailijallekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti