Sivut

torstai 24. tammikuuta 2013

Kuuma kissa ja Möhköfantti

Kuuma kissa --- Möhköfantti -asteikolla fiilis on tällä viikolla ollut melkosen lähellä tätä:

Kaikki vaatteet puristaa ja vaakakin näytti 1,5 kiloa enemmän kuin muutama viikko sitten. On se jännää tää naisen elämä! Ei auta muu kuin odottaa ensi viikkoa ja toivoa sitten tuota toista ääripäätä ;)
Möhköydestäni huolimatta kävin toki eilenkin salilla jumppaamassa olkapäitä ja ojentajia sekä crossailemassa. Ja tänään kävin työpaikan salilla spinnaamassa. Ja interweebion ihmemaassa klikkailin itseni tämmöseen tekstiin: Learn Only 1 Lesson in 2013. Lukekaa se! Se on hyvä.
Laiskoille klikkailijoille voin paljastaa, että se opetus on: You gotta know what you're fighting for.
Pointtina siis se, että pitää olla sellanen tavoite, jonka eteen on valmis taistelemaan tosissaan. Kun tavoite on itselle riittävän arvokas, jaksaa sen eteen tehdä töitä päivästä toiseen.
Mä tahtoisin keksiä itselleni sellasen tavoitteen. Onhan noita paljon juttuja, jotka olis kiva saavuttaa (esim. laihtuminen tai joku tietty penkkitulos) mutten ole keksinyt The Tavoitetta. Tää olkapään rasitusvamma on jyrsinyt mun motivaatiota tavoitella penkkituloksia, koska en missään nimessä halua treenata terveyden kustannuksella. Siksi kävin muokkaamassa tuota sivupalkissa näkyvää Tietoja minusta osiotakin. Nyt se ehkä kuvaa paremmin blogin todellista sisältöä? Eihän nää mun jutut koskaan ole mitenkään määrätietoisesti kuvanneet matkaa kohti jotain päämäärää vaan tää on ollut tämmöstä sekalaista tilitystä aina :D
Itse asiassa, sehän nyt on aika selvää, että pitkällä tähtäimellä mun tavoite on olla terve ja hyväkuntoinen. Sen voi todeta saavuttaneensa lopullisesti sitten joskus, kun satavuotiaana kuolee saatuaan pallon päähänsä golfkentällä, eikä pitkän kitumisen jälkeen vanhainkodissa ;) Näin nuorena tuo tavoite taitaa tarkoittaa vaan sitä, että harrastaa säännöllisesti liikuntaa ja syö järkevästi. Ei kuulosta kovin iskevältä tavoitteelta. Sitä paitsi se toteutuu mulla jo. Ihan kelpo minimitavoite kuitenkin. Siihen vaan päälle jotain hauskoja lyhyemmän tähtäimen tavoitteita...

1 kommentti:

  1. Tuo muuten on hyvä artikkeli. Suosittelen myös. :) Linkitin sen aiemmin tänään omaan blogiini.

    VastaaPoista