Sivut

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kesä, eikä mitään tekemistä?

Ei vaan kesä ja niin paljon tekemistä, ettei viitsi koneella roikkua :)
Perjantaina pojat houkutteli mua salille, mut onneks oli fiksu ja jätin väliin, ettei olis paikat jumissa golfissa. Sen sijaan kävin kaupassa, siivoilin ja venyttelin. Salin jälkeen parturoin siipan ja saunottiin ja paistettiin makkaraa kiukaalla makkaraputkissa.
Lauantai alkoi lenkillä, 11,91km, 1h 33min, keskisyke 142. Kävelin selvästi enemmän kuin juoksin, koska tällä kertaa oli sellanen fiilis ja nyt viimeinkin tapahtui se, mitä siippa on odottanut vuosikausia: mun pakaralihakset meni jumiin ja tartti hierontaa :D
Sit käytiin auttamassa mun kummitätiä telkkarihädässä. Eläkeläiselle kun TV on tärkeä ajanviete niin meinaa happi loppua, jos TV hajoaa. Haettiin uusi värkki Gigantista ja siippa laittoi sen toimintakuntoon ja piti kummitädille käyttöönottokoulutuksen. Koska siippa "ei ikinä pääse" Giganttiin, tämän loistavan tilaisuuden tullen piti ostaa meillekin uusi ilmastointilaite. Valitettavasti ne ei ole kymmenessä vuodessa kovin paljon kehittyneet - tää uusikin on karmivan äänekäs, eikä saa kämppää viileäksi. Tänään se oli päällä koko päivän (ikkunat ja sälekaihtimiet kiinni) ja kämpässä oli 25,5 astetta. Varmasti olis ollut kuumempi ilman laitetta, mutta kuinka paljon?
Mä ostin eilen Budget Sportista fuksianpunaisen Niken kantobägin ja tänään sitten ekaa kertaa ikinä kannoin mailoja. Vähän jänskätti, kun sattui näin lämmin päiväkin ja kuumalla golf on rankempaa kuin viileällä, mutta hienosti meni. Se oli yllättävän vähän raskaampaa kuin bägin vetäminen kärryssä. En ollut yhtään läkähdyksissä ja pelikin meni yllättävän hyvin: 94 lyöntiä, 40 bogipistettä ja tasoitus tippui 18,3:een :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti