Sivut

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Uitettu Katti

Eilen illalla sääennuste sanoi, että tänään satelis vähän päivällä, mutta aamulla ja illalla olis kuivaa pyöräilykeliä. Aamulla tosiaan pääsin kuivana töihin, mutta sadetutkan lupailuista huolimatta sade ei ollut ohi vielä Stadikalle lähtöaikaan. Pienessä sateessa polkeminen ei kuitenkaan ollut kovin paha nakki, kun oli vettä hylkivä tuulitakki ja kosteutta iholta poisvievää materiaalia olevat trikoot. Vaikka kintut kastui, ne ei tuntuneet märältä ja kylmältä, ja takin alla kastuin lähinnä hiestä.
Siitä sadetutka oli töistä lähtiessäni varsin varma, että Stadikalta kotiin saisin polkea kuivana. Sade loppuikin lupaavasti ennen kuin me edes päästiin altaaseen, eikä vesijuostessa satanut tippakaan - tietenkään, kun eihän se siinä olis haitannut! Pitkälle en ehtinyt kotimatkalla polkaista, kun sade taas alkoi ja sitten sitä vettä tulikin ihan mukavasti. Nyt tuli jo jalkojen iholle inhottavan kylmä. Sade loppui parisataa metriä ennen kotia, muttei se enää mitään auttanut. Läpeensä uitettu oli Katti. Turhaan edes riisuin vaatteet altaaseen mennessä ;)
Yleensähän säästä puhumista pidetään pahimman laatuisena small talkina, kun ei mistään oikeista asioista halua keskustella, mutta mulle sää on kyllä ihan oikea ja tärkeä asia näin kesäisin. Kun harrastaa ulkona, säällä on paljon väliä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti