Sivut

torstai 24. marraskuuta 2011

Karu totuus

Tältä näyttää 85kg/168cm salaa napatussa kuvassa eli ilman imartelevaa posea ja mahan sisään vetämistä ;)


Vois olla parempi. Vois olla pahempi.
Kuvat on vähän tummia, koska pikkujouluissa oli hämärää. Mun työkoneella ne näkyi silti suht ookoo, mutta tässä kotikoneella ei...pahoittelen, jos teillä ei näy kunnolla. Tai sitten en pahoittele, koska ei tässä nyt mitään silmäniloa menetä :D Toista se olis, jos olis muskelit kuin mahtavalla Susanna Mantilalla!
Toinen karu totuus on kuitenkin se, ettei ne mahtavat muskelitkaan hirvittävän hyvältä näytä Suomen talveen sopivissa vaatteissa. Esim. tässä kuvassa Susanna Mantila on vaatteet päällä ja näyttää ihan tavalliselta. Toisaalta varmaan ihan kiva, ettei koko ajan liikaa erotu massasta (siis ihmismassasta :)

7 kommenttia:

 1. Kyl se vaan näkyy, että salilla on käyty. ;) Et nimittäin näytä siltä, että painaisit tuon verran. Se on se lihas ku painaa...

  VastaaPoista
 2. Joo..näkyy että on oltu treenailemassa.
  En tosin sanoisi että tuo Mantila mitenkään imartelevalta näytä normi vaatteet päällä. Paremman näköinen tuossa pose kuvassa jossa ei ole vaatteita melkein yhtään.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos :)
  Sitähän minäkin, että vaatteet päällä Mantilakin näyttää tavalliselta eli vähän tukevalta, mikä on aika karua, kun tietää, kuinka kova muija se oikeesti on.

  VastaaPoista
 4. komp komp :) Ei se ole niin karu :) Hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
 5. Näytät tosi hyvältä kuvissa! Sellaiselta säteilevältä ja lihaksikkaalta :)!

  VastaaPoista
 6. Tuo S. Mantilan vaatetuskuva on loistava esimerkki oikeankokoisten vaatteiden tärkeydestä! Ilmeisesti Mantilan jakku on hieman liian pieni ainakin rintojen kohdalta, koska ylin nappi selvästi kinnaa. Hame lienee sopivan kokoinen, mutta istumarypyt saavat senkin näyttämään hieman liian pieneltä. Liian pienissä vaatteissa ihminen näyttää helposti "vähän tukevalta". Mutta cave: myös liian suuret vaatteet tekevät helposti pönäkän näköiseksi. Tähän on sanottava, että tossa sun kuvassa toppi on tosi siisti ja sopii sulle erinomaisen hyvin. Värikin on oiva tohon tukkaan.

  VastaaPoista
 7. Näkee kyllä, että oot käynyt salilla, esim siitä, että sulla on olkapäät :) Siinäkin on eroa, että painaako x kilomäärän JA treenaa salilla tai painaa x kilomäärän ilman salitreeniä.

  VastaaPoista