Sivut

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Lauantaimaratooni

Alkuräjähdysteoria ei olis hyvä nimi TV-sarjalle, muttei kyllä Rillit huurussakaan oikein sovi The Big Bang Theoryn suomenkieliseksi nimeksi. Eihän siinä edes ole rillit kuin yhdellä neljästä pääosasta!
Meillä oli suunnitelmissa mennä lauantaina Kivenlahtirockiin, kun se oli tossa ihan naapurissa, mutta kun aurinko ei paistanut niin me jumitettiin tuijottamaan telkkaria koko päiväksi!
Me ollaan pahassa Big Bang koukussa ja minä vielä sata kertaa pahemmassa kuin siippa. En haluis tehdä mitään muuta kuin katsoa telkkua. Tän takia mä aikanaan lopetin kaikkien sarjojen seuraamisen ja vähään aikaan en katsonut mitään telkusta. Sittemmin aloin taas katsoa leffoja, asiaohjelmia ja ei-jatkuvia ohjelmia, joihin ei voi jäädä koukkuun.
Silloin tällöin alkaa joku uusi sarja, jonka mainokset näyttää tosi houkuttavilta. Mä ajattelen, että voinhan mä hankkia sen DVD:llä ja katsoa joskus, kun on aikaa. Ei niitä tule hankittua, eikä koskaan oikein ole aikaakaan ja yhtäkkiä sitä sarjaa on tehty 8 kautta ja koko DVD-homma alkaa näyttää ylitsepääsemättömältä urakalta. Tällä kertaa koukku pääsi lipsahtamaan syvälle lihaan lähes huomaamatta, kun siippakin innostui, minkä vuoksi mä jaksoin olla aktiivinen ja pyysin DVD:itä lainaan kaverilta.
Harmi vaan, että tänään pitää kuulemma katsoa vaihteeksi jotain muuta. Ollaan muka jääty jälkeen ajankohtaisohjelmissa, kun ei ole katsottu mitään muuta kuin Big Bangia moneen päivään. Järkevästi ajatellen tossa olis kyllä ideaa, sillä räkä poskella räkättäminen on sen verran virkistävää hommaa, että myöhään illalla harrastettuna se vaikuttaa erittäin epäedullisesti mun nukahtamismahdollisuuksiin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti