Sivut

maanantai 18. elokuuta 2014

Identiteettikriisi

Mulla ei ole voimassa olevaa salikorttia! Milloinkahan viimeksi on ollut tämmönen tilanne?
Allaoleva muovinpala happani tänään, enkä edes päässyt jäähyväistreenille, kun oli vähän asioita hoidettavana ja kroppa vähän väsy viikonlopun touhuista (kaverin muutto ja jädefillarointi).
Mun viimeiseksi salikäynniksi jäi 29.6. tehty kevyt penkki & mave -treeni. Sen jälkeen oli vaan niin hyvät kelit, että olen kuntoillut ulkona - fillaroinut, golfannut, vetänyt leukoja, punnertanut ja pari kertaa ulkosalilla tempaillut.Jos joku googlettaa tietoa Leppävaaran Fit1 Fitnessclubista niin tiedoksi vaan, että salijäsenyyden lopetuksen syy on törkeät ruuhkat. Kesällä siellä on ollut vaihtelevasti porukkaa, välillä ihan runsaastikin, mutta talvella sinne ei mahtunut sekaan ollenkaan, ainakaan jos käy päivisin töissä. Hinta on naurettavan halpa ja salin varustelu todella hyvä. Hinta-laatusuhde on täys kymppi, jos ruuhkia ei lasketa mukaan.
Itse maksan mieluummin tuplahinnan, jos sillä pääsee treenaamaan, eikä jonottelemaan. Hyvin todennäköisesti liityn Evo fitness salille, vaikka nimenä Evo on ehkä luotaantyöntävin ikinä... Siellä ei onneksi ole sitoutumisaikaa, joten salivalintaa voi harkita uudelleen, mikäli siippa ei selkänsä parannuttua pysty taipumaan Evo-salille ;)

4 kommenttia:

 1. Oi tiedän niin tuon tunteen. Salikortti umpeutui kesäkuussa ja loppuvuoden joudun pysymään erossa raudasta. Arrrgggh. Mutta vielä minäkin palaan. :)

  VastaaPoista
 2. Rankkaa! Saatko tehdä jotain muuta sen tilalla?
  Mä oon nyt missannut, miksi et saa koskea rautaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse järjestetty tilanne, jossa keskitytään jonkin muun kuin lihaksen kasvatukseen. :)

   Poista
 3. Tuu mun seuraksi SATSiin! :) Siellä tietty on sitä kaikenlaista oheistoimintaakin ja aukio-oloajat ei oo hirveän laajat.

  VastaaPoista