Sivut

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Huikeeta sambaa ja surrrkeeta golfia

Eilen käytiin katsomassa vähän lisää sambaa, eli Helsinki Samba Carnaval kulkuetta:Pakko myöntää, ettei jaksettu katsoa loppuun asti vaan neljän koulun jälkeen siirryttiin Iguanaan. Siippa oli erityisen nälkäinen, koska oli käynyt aamulla pelaamassa 2h sulkapalloa. Mä en jaksanut ajatellakaan lenkille lähtöä - jotenkin tää ihme hihhulointiviikko on vienyt musta mehut. Koko viikon saldo oli ihan harvinaisen heikko: 2 kierrosta golfia (tiistaina ja tänään). Muita menoja vaan kasaantui tälle viikolle niin paljon. Ehkäpä ens viikolla löytyy taas uutta energiaa, kun eikös kevyt viikko yleensä lataa akut täyteen?

Mun karnevaalilook:Pakko nostaa omaa häntää ja hämmästellä, miten hoikalta mä näytän! Sopiva vino pose ja vatsa sisään ja rinta ulos ;) Puntari näytti kuitenkin tänä aamuna 87,1kg!

Uskomattoman paljon mun golfin taso vaihtelee: Viikko sitten sain 40 pistettä ja händäri tippui 18,3:een ja sit tänään sain 14 pistettä, joka vastais noin händäriä 40. Kotoa lähtiessä oli vielä ihan hyvä ja rento olo, mutta heti rangella lämmitellessä huomas lyöntien olevan ihan holtittomia ja tatsi hukassa. Osasin jo ennen kierrosta ottaa sen asenteen, että tänään harjoitellaan ja nautitaan auringosta ja saadaan hyvää peruskuntoliikuntaa ;)

Meidän kentän vakkari-joutsenilla on tänä vuonna 4 poikasta. Toivottavasti ne kaikki selviytyy syksyyn asti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti