Sivut

lauantai 15. kesäkuuta 2013

Golfbuddy

Pojat viettää mökkiviikonloppua, mutta onneks mä löysin työkaverista uuden golfbuddyn, ettei tarvinnut kokea golfvieroitusoireita tänäkään viikonloppuna :) Onnellisen sattuman kautta saatiin pelata kaksistaan eli oli hyvin aikaa löpistäkin, eikä ketään ulkopuolisia kuuntelemassa. Silleen se pitäis aina olla, jos haluaa golfin lomassa vaihtaa kuulumisia! Normisti ryhmät on aina neljä henkeä ja siinä pitää toimia ripeästi ja olla häiritsemättä muiden peliä, jolloin sosiaalinen puoli jää aika ohueksi.
Peliin ei ehkä tullut keskityttyä ihan niin paljon kuin normaalisti, kun koko ajan juteltiin. Tavallisesti siipan kanssa pelatessa mä en paljon juttele. Siippa kyllä juttelee niille tuntemattomillekin pelikavereille, mutta mä en oikein osaa/halua... Pelasin aika huonosti, muttei se haitannut, kun oli kuitenkin kivaa. Kunpa sitä oppis nauttimaan vieraiden ihmisten kanssa höpöttelystä niin kierroksella vois olla kivaa silloinkin, jos peli menee huonosti!
Taas muuten kyttäsin sääennusteita ja puhuin säästä enemmän kuin normaaliin small talkiin kuuluu, kun jänskäsin ensin, että viittiikö lähteä ollenkaan pelaamaan ja sitten, että kastutaanko kentällä. Onneks tällä kertaa kävi silleen normisti, että ennuste varoitteli sateesta, jota ei oikeasti tullutkaan. Tai oli siinä ennen kierrosta ihan pieni kuuro, mutta me oltiin sen aikana klubilla syömässä lounasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti