Sivut

perjantai 7. kesäkuuta 2013

Baila, baila! Rock, rock!

Eilen oli työpaikan kesäjuhlat, karnevaaliteemalla, joten meikkiä oli rutosti ja päällä itse tehty mekkonen. Toi kangas on kyllä mahtava, kun se elää ja heijastelee valoa - tulee mieleen merenneito :)

Kirkasta on!

Hihan rusketusraja alkaa jo näkyä...

Garage, hard lemonade, ihan hyvä limuviina :)

Tulin kotiin vasta kahden jälkeen, mutta onneks tänään pidin vapaapäivän ja lorvin sängyssä pitkään. Vähän aikaa ehdin siivoilla ja surffailla ennen kuin siippa jo tulikin kotiin ja oli aika valmistatutua Kivenlahtirockiin. Cheek esiintyi jo klo 17 eli piti olla ajoissa. Kymmenen vuotta sitten en olis voinut uskoa, että siippa ikinä oppis tykkämään hiphopista - se oli läpeensä suomirock-mies. Onneks sen maku on laajentunut vuosien myötä ja nykyään se tykkää Cheekistä yhtä paljon kuin mäkin. Paljon kivempaa jamitella yhdessä :)
Haloo Helsinki oli toinen illan suosikkiartisti, mutta se oli pieni pettymys.Radiossa niitten musa on melko melodista ja jopa herkkää, mutta festarisoundi oli paljon rockimpi. Ehkä se oli tarkoituksella, kun esiintyivät kahden hevibändin välissä?

2 kommenttia:

  1. Kiva mekko.

    Vitsi, tajusin vasta tänään erään nyky-espoolaisen opiskelukaverin fb-päivityksestä, että Kivenlahtirock on tänään. Cheek olisi kyllä ollut kiva nähdä. (En kylläkään ilmoittautunut vapaaehtoiseksi lapsenvahdiksi...)

    VastaaPoista
  2. Kiitti :)
    Tänä vuonna siellä ei ole niin paljon hyviä esiintyjiä kuin ennen. Liikaa heviä mun makuun. Tänään ei edes oltu siellä, kun ei mikään niin iskenyt. Festareilla ei ole kiva kuunnella sellasta musaa, jota ei tunne ennestään. Jotenkin se liian kovalla oleva vola estää saamasta mitään selvää ja kaikki kuulostaa vähän samanlaiselta, jos ei ennestään tunne biisejä...

    VastaaPoista