Sivut

perjantai 9. marraskuuta 2012

Kirjayllätys

Sain tällä viikolla yllätysviestin kirjastosta: Varaamasi aineisto on noudettavissa. Olin jo ehtinyt unohtaa joskus kesällä varanneeni kirjan Syö mitä mielesi tekee, kun siellä oli mua ennen jonossa puolet Espoon naisista ;) Kerron sitten kirjasta tarkemmin, kun olen ehtinyt lukea enemmän kuin nelkyt sivua.
Tänään painuin polkemaan sitä pyörää, joka eilen jäi tekemättä ja fiilis oli hyvä. Odotin työpaikan kellarin olevan typötyhjä perjantai-iltana, mutta siellä olikin kaikkien aikojen suurin yleisöryntäys: viisi ukkoa vääntämässä punttia. Onneks ukot ei paljon spinningpyörästä perusta eli mä sain omia sen itselleni ilman tunnontuskia. Polkasin 1h 10min keskisykkeellä 142 ja venyttelin päälle. En tajuu miten voin olla näin tajuttoman jäykkä, vaikka venyttelen kiltisti joka treenin jälkeen. Ei oo reiluu!

2 kommenttia:

  1. Joo, oon ollu jotenkin tosi laiska kirjottamaan. Blogia tai mitään muutakaan. Täälläkin kyllä kävin reissunkin jälkeen heti lukemassa monta postausta mut en vaan jaksanu kommentoida mitään :D, oli jotenkin ylitsepääsemättömän vaikeeta ajatella että KIRJOTTAIS.

    Tuli kauhee venyttelyahdistus. Mä vaan valitan kun oon niin jäykkä mut en ees venyttele :/.

    VastaaPoista
  2. Mä en pidä blogia minään "oikeana kirjoittamisena" - tää on kuulumisien kertomista kavereille ja treenipäiväkirjan pitoa ja avautumista ja terapiaa :)

    VastaaPoista