Sivut

lauantai 24. marraskuuta 2012

Rikos ja rangaistus

Rikos: Kohtuullinen, järkevä ja terveellinen syöminen kokonaisen kahden viikon ajan.
Rangaistus: Nesteturvotus ja punkea olo ekalla viikolla + ummetus ja punkea olo tokalla viikolla.
Koita tässä nyt sitten motivoitua elämään terveellisesti, kun herkkuja ahmiessa olo on parempi ja aineenvaihdunta toimii!

Tehtiinkin pikapäätös sen sängyn kanssa ja käytiin jo tänään tilaamassa. Toimitusaika 4 viikkoa - toivottavasti ehtii vielä jouluksi kotiin. Ei sillä oikeesti mikään kiire ole, mutta kun nyt kerran sattuu joulu olemaan ovella niin tota vois sit kutsua vaikka joululahjaksi :D

Tänään kuntonyrkkeilyssä lainasin Terksun mainiota sanontaa "hidas kuin evoluutio", kun sparrasin toisen aloittelijan kanssa ja oltiin molemmat ihan pihalla, kädet ja jalat solmussa. Vitsit, että se jaksaa hymyilyttää :)
Se mun parina ollut tyttö käy myös samalla salilla kuin me ja siellä sillä on myös poikaystävä aina mukana. Siippa kertoi olevansa töissä samassa toimistorakennuksessa tän poikaystävän kanssa. He ovat morjestavat käytävillä. Tänään juteltiin sen tytön kanssa, että nyt kaikki muut tietää jo toisensa, paitsi se tyttö ei tiedä, kuka mies on mun siippa, kun ei olla satuttu kaikki salille yhtä aikaa nykkeilyn alkamisen jälkeen. Se oli yrittänyt poikaystävältään kysellä tuntomerkkejä, mutta vastaus oli ollut jotain tyyliin " no se mies, joka on sen naisen kanssa, joka tekee penkkiä tosi isoilla painoilla" :D Mahtavuutta! :D Mut valitettavasti toi selitys ei paljon auttanut asiaa, kun kyllähän se mut tietää vaan ei sitä, kenen kanssa mä olen siellä salilla ollut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti