Sivut

perjantai 23. marraskuuta 2012

Pöllö sänkyostoksilla

Se mun Twilight-leffakaveri on loistavaa shoppailuseuraa - aina löytyy jotain ostettavaa. Tiistaina ostin pöllöpaidan, Esprit, koko XXL, tiukat hihat, liian isot lihakset jälleen ;)

Tänään kaahattiin töiden jälkeen Mäkkärin kautta sänkykaupoille. (Ihan tyhmää syödä epäterveellistä ruokaa kiireessä niin, ettei siitä ehdi edes nautiskella...) Lötkötettiin Tempurin, Jensenin, Hästensin ja Unikulman pedeissä. Eipä niissä isoja eroja ollut, mutta kaikki oli paaaljon parempia kuin meidän nykyinen luokille nukuttu sänkyvanhus. Ja kyllä noilla hinnoilla saa ollakin! Siippa tietty tahtois sellasen moottoroidun sängyn - toimiihan se sähköllä. Mä en ole valmis maksamaan penniäkään jälleen yhdestä päristimestä, jolla mua sitten pidetään hereillä pitkin öitä ;)
Nyt vähän aikaa märehditään tätä päätöstä... Jensen on tällä hetkellä vahvoilla. Saa antaa neuvoja ja kertoa mielipiteitä. Ja saa myös hehkuttaa, kuinka tärkeää hyvä uni on treenien ja jaksamisen kannalta ja kuinka hyvä sänky on järkevä sijoitus, jonka vuoksi kannattaa luopua muutamasta rankalla työllä ansaitusta tontusta, vaikka oliskin tämmönen diplomi-pihi-insinööri ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti