Sivut

lauantai 17. marraskuuta 2012

Epärealistisia kuvitelmia

Tiedätteko sen, kun monet laihduttajat kuvittelee sitten laihana olevansa onnellisia ja kaikki elämän ongelmat ratkeaa, mutta todellisuus on, että laihana on laiha, mutta kaikki muut ongelmat on ihan samat kuin ennenkin?
Vastaavaan tyyliin mä ajaudun usein ajattelemaan, että jos me muutettais isompaan asuntoon niin sit meillä olis siistiä ja viihtyisää. Oikeestihan siisteys ei ole asunnon ominaisuus vaan niiden asukkaiden! Kyllä toi siippa saa sekasorron aikaa isommassa tilassa siinä missä pienemmässäkin. Kaksiossa asuessa se joskus sanoi mulle, ettei se voi enää siivota siellä, kun ei ole tilaa, minne laittaa kaikkia tavaroita, mutta sitten isommassa asunnossa se kyllä voi pitää paikat siistinä. Nyt on asuttu 7 vuotta tässä isommassa asunnossa ja taas on sama ääni kellossa. Ei voi siivota, kun ei ole paikkaa, mihin laittaa, mutta kyllä se sataneliöinen sitten varmasti pysyisi siistinä! Mistäköhän esim. ne likaiset vaatteet tietää sitten, että nyt ollaan isommassa asunnossa, joten nyt pitää alkaa itse kiivetä pyykkikoriin lattialta? Älkääkä vastatko, että se mies rakentaa sen siivousrobotin, joka osaa lajitella pyykit. En usko koko juttuun siipan sanomana, joten en usko teitäkään, jos niin väitätte!

2 kommenttia:

  1. Joo, ei oo uskottavaa. Eikö se siivousrobotti siis osaisi liikkua yhtä hyvin tai paremmin teidän nykyisessä asunnossa kuin siinä isommassakin? Rakentais sen robon vaan nyt samoin tein, niin päästäis arvioimaan tilannetta. Tsemppiä irrealismin vastustamiseen!

    VastaaPoista