Sivut

lauantai 7. syyskuuta 2013

Shortsikelit syyskuussa!

Hill Side Golfin Valley coursen ykköstiiltä avautuva näköala on upea :)
Valitettavasti kuva ei tee sille oikeutta.


Kenttä oli tosi hieno ja kiva ja mukava ja kaikkee ja mun peli meni hyvin, kerrankin, pitkästä aikaa. Ehkä siksi kenttäkin oli niin kiva ;)
Sopivaan saumaan sattui hyvä peli, sillä aamulla mieli oli vähän melankolinen. Mä haluaisin aina kehittää itseäni ja parantaa tuloksiani, mutta tietyn tason saavuttamisen jälkeen se käy yhä vaikeammaksi. Pitäis vaan malttaa olla tyytyväinen jo nykyiseen tasoon, joka sekään ei ole huono. Pitäis löytää se tasapaino, että osaa nauttia nykytilanteesta, mutta on silti nälkää pyrkiä paremmaksi, ettei juutu paikoilleen. On se kuitenkin niin huippua, kun huomaa kehittyneensä!
Erityisesti golfin suhteen siis nämä ajatukset tuli päähän tänään, mutta tajusin niiden pätevän muihinkin asioihin, kuten duuniin ja punttikseen ja painoon ja ruokavalioon. Ihminen vaan on sellanen otus, että se tuppaa pyrkimään elämässä eteenpäin. Silleen me on edetty luolamiehistä teknologiayhteiskuntaan ja varmaan useammankin kerran jollain on ollut melankolinen olo, kun kehitys ei ole tuntunut riittävän nopealta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti