Sivut

lauantai 16. toukokuuta 2015

Kaamee kankkunen, muttei hilpeetä humalaa

Voi hiivatti, kellä onni on, se onnen kätkeköön! Juuri kun pääsin kehumasta virkeyttä ja hyvinvointia, rapsahdinkin ihan kunnolla kipeäksi ja jouduin Jorviin!
Heti edellisen poustin Julkaise-napin painalluksen jälkeen päänsärky iski jälleen. Sit sille tuli kaveriksi väsymys, pahoinvointi ja vielä vähän sammaltava puhekin. Oloa vois vois kuvailla vuosisadan krapulaksi ilman sitä mukavaa nousuhumalaa. Eihän se krapula edes nousuhumalan kanssa ole sen arvoinen ja siksi jätän yleensä viinakset ottamatta ;)
Omasta mielestäni olin tietenkin ihan kunnossa, mutta siippa kärräs mut väkisin lääkäriin. Siihen aikaan pyhäpäivän illasta avoinna oli vain Jorvin päivystys ja sieltä ne laitto mut suoraan osastolle tuomiolla virusperäinen aivokalvontulehdus.

Päivällinen

Torstai-iltana myönnän olleeni aika kurjana, mutta eilen tuntui jo ihan terveeltä. Ruokakin maistui - eikä ihme, kun torstaina jäi iltaruoka välistä, eikä päiväruoka pysynyt sisällä. Punttisali plus päivä lähes ilman ruokaa ei ole hyvä pohja sairaalaan tulolle. Täällä on aika vaatimattomat eväät.
8:00 aamupala: pieni sämpylä ja pieni velli
11:00 lounas: vähän pastaa ja kastiketta, minisalaatti ja minikiisseli jälkkäriksi
16:00 päivällinen: kuvassa oleva velli ja minipasteija
19:00 iltapala: paahtoleipää ja juustoa, jugurtti

Mun mittapuun tuossa on kolme pientä "palaa" ja yksi pieni ateria (lounas). Jos haettais mun mielestä sopivaa syömistä niin pitäis lisätä vielä yksi kunnon ateria. Siippa lupas tuoda tänään pitsaa :D
Vaikka kieltämättä tän paikallaan makoilun huomaa heti ruokahalussa ja vähän muussakin elämänhalussa. Osaston muihin asukkaisiin verrattuna mä tunnen itseni kuitenkin suorastaan nuoreksi ja elinvoimaiseksi ;)


Sairaalaeleganssia
Teki mieleni laittaa kuvatekstiksi 'Päivän asu', mutta se ei pidä paikkaansa! Kuvassa on pyjama ja päivisin täällä on eri vaatteet, kaameet verkkarit, mutta kuitenkin. Tällä osastolla on monia pidemmässä kuntoutuksessa olevia senioreja ja heille on toki mielekkäämpää olla erilliset päivä- ja yövaatteet, kuten normaalissakin elämässä.

Mun nurkkaus
Ekan yöni sain nukkua neukkarissa - Jorvi tekee kaikkensa, että toimistorotallakin olis kotoisaa ;) tai sit täällä vaan oli kaikki potilashuoneet täynnä. Aamupäivällä porukkaa pääsi kotiin ja mä pääsin hetkeksi omaan privaattihuoneeseen. Siippa kävi tuomassa mulle välttämättömyystarvikkeita, kuten läppärin, kirjoja, pehmoleluja ja suklaata, ja heti tuli kotoisampaa. Tää pitää vaan nyt ottaa lepolomana - palvelu pelaa, eikä tarvii tehdä kotitöitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti