Sivut

torstai 14. toukokuuta 2015

Helatorstain perinteet?

Onko niitä?
Toisaalta sais olla enemmänkin tämmösiä vapaita, joihin ei kuulu mitään pakkoja. Saa tehdä tasan sitä, mitä itse haluaa eli mennä salille :)
Ja siellä vasta olikin mukavaa, kun takana oli kolme päivää pöljää oloa: nukuin huonosti, päivisin väsytti, niskat oli jumissa, päätä särki ja yhden yön valvoin lähes kokonaan ja voin pahoin. Tollasen jälkeen on erityisen mukavaa olla virkeä ja hyvinvoiva :)
Lähdin salille uhoten, että teen kaikkia liikkeitä ja ainakin kymmenen sarjaa, mutta ilmeisesti tollanen kremppa vie veronsa, koska voimat ei olleet yhtään sillä tasolla kuin kuvittelis kolmen lepopäivän jäljiltä.
Yhden suuren saavutuksen tein: Työntöä 5 toiston sarjan 50 kilolla. Aiemmin en ole uskaltanut kokeilla kuin 40 kilolla, kun ei ole ollut varmistajia ja henkistä tukea paikalla. Voiman puolesta tuo ei ollut niinkään suuri yllätys kuin tekniikan ja uskalluksen puolesta. Oon tehnyt työntöä pelkällä tangolla kevyenä liikkeenä, melkein aerobisena ja tää oli vasta neljäs kerta, kun tein isommilla painoilla. Jee! Hyvä minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti