Sivut

torstai 30. huhtikuuta 2015

Erikoinen päivitys

Harvemmin kai blogeissa selostetaan niitä epäonnistuneita enkkayrityksiä, mutta nyt se tapahtuu tässä blogissa! Leuanveto on mulle aika vaikea liike. Edistyminen on nihkeetä. Jo marraskuussa sain tehtyä kolmen toiston sarjoja - tosin silloin vain hyvänä päivänä. Nyt huhtikuussa olen saanut kolmen toiston sarjoja aina. Joulukuussa sain enkaksi 4 toistoa ja helmikuussa 5 toistoa, mutta sen yhden kerran jälkeen en olekaan sitten vitosta saanut.

Huhtikuussa ehdin vetää leukoja 8 kertaa ennen Saksan matkaa. Joka kerralla tein 3-5 sarjaa, joissa oli aina 3 toistoa, jotka meni suht mukavasti eli ei tuntunut maksimisuoritukselta. Lomasta tuli 6 päivän tauko, jonka jälkeen kokeilin uutta enkkaa. Neljä sain eli en edes sivunnut vanhaa enkkaa :(
Palautuminen nyt ainakin oli riittävää, sillä yläkroppa ei sightseeingkävelystä rasitu. Sen sijaan Saksan herkkujen nauttiminen saattoi vaikuttaa epäedullisesti ylös vedettävään painoon ;) Myöskään uni ei yleensä ole reissussa yhtä hyvää kuin omassa sängyssä. Pääsyy on kuitenkin se, että leuanveto on nihkee liike, siitä ei pääse mihinkään. Pitää harjotella lisää!

Saksan herkkuja

Me käytiin jossain herkkukahvilassa joka päivä ja silti kotiin palatessa tuli sellanen fiilis, että jotain tilaisuuksia jäi käyttämättä. Välillä vaan käveltiin herkkukahvilan ohi pysähtymättä. Eihän sitä nyt oikeesti voi joka nurkalla pysähtyä!

Saksalainen myyntimies on keksinyt myydä mysliä kerta-annospakkauksessa, jossa on tilaa myös maidolle. Vähänkö toi olis näppärä töissä eväänä! En halua puljata siellä minkään kilon pussin kanssa, joten en syö mysliä. Jos tapaatte myslinmyyntimiehen niin välittäkää terveiset, että tämä pakkausinnovaatio puuttuu vielä Suomesta.

Näppärä mysli, maito ja tavallinen mysli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti