Sivut

keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Kyynelkylpy

Baden Badenissa kylpyvesi olis hyvinkin voinut olla kyyneliä - just silleen vähän suolasta oli. Ihanan lämmintäkin oli, kun vesi tulee kuumana maasta, eikä tarvii huolehtia lämmityskustannuksista kuten Suomessa. Sauna ei ollut pakollinen tarkenemisen ehto. Ujompien asiakkaiden kannalta hyvä niin. Suihkut oli erikseen miehille ja naisille ja uima-altaissa oltiin simmareissa, mutta saunaosaston ovella oli isot kyltit neljällä kielellä, että tää on sitten nudistialue, simmarit veks!
Uimassa oli kyllä paljon nuoria ja nättejä ihmisiä, mutta saunaosastolla näkyi lähinnä eläkeläisiä. Jännä ilmiö, että kauniit ihmiset häpeilee, vaikkei olis mitään syytä! Tästä voinemme päätellä, että mekin ollaan siipan kanssa jo vähän riippuneempaa lihaa, kun kehdattiin mennä saunomaan ;) Ja kyllähän me kuulemma saavutettiin varhais-keski-ikä tällä reissulla, kun mulla oli synttärit sunnuntaina ja siipalla eilen.

Herkkulehmä
Kylpemisen lisäksi käytiin ahkerasti ostoksilla. Tärkeimpänä löytönä kahdet mustat nahkakengät, joita mun on tosi vaikea löytää sopivia. Toivoin isossa maassa olevan tarjolla myös leveää lestiä, mutta ei ollut. Valikoima oli muuten vaan sen verran suurempi, että löytyi muutama leveämpikin 42. Näin jopa joitakin koon 43 naisten monoja, mutta ne on mulle jo liian pitkiä.

Saksassa oli jo melkein kesä ja musta oli kivaa vaan hengailla ulkona ja katsella ihmisiä ja eläimiä. Toisinaan siinä samalla sai myös kakkua tai jätskiä tai muuta herkkua. Hyvät murkinat oli - jopa siippa tykkäs ;)

Saksalaisia pullasorsia

Viemisostokset oli vähällä lähteä lapasesta... Kaupan kassakin varmaan arvasi, että kohta ollaan menossa ulkomaanvisiitille, kun lastasin tämmösen satsin hihnalle :)

Tuliaiset
Onneksi naapurissa asui kolme nälkäistä kiliä, joille sai syötettyä kaikki paikalliset vaaleat leivät :D

Saksalainen kili

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti