Sivut

lauantai 23. heinäkuuta 2016

Kesäretki

Käytiin pienellä retkellä Hämeenlinnassa. Tutustuttiin Museo Militariaan, joka oli liian suuri meidän kiinnostuksen tasolle, sekä Hämeen linnassa olevaan haarniskanäyttelyyn, joka oli sopivan kokoinen ja satuttiin vielä sopivasti opastetun kierroksen aikaan paikalle :)

Käytiin syömässä vähän paremmin kellariravintola Hällässä ja mulla oli oikein hame ja korkkarit ja meikkiä ja kaikkee :) Tarinan opetus tosin on, ettei mun kannattais laittaa mitään muuta kuin lenkkarit, koska ruuan jälkeen piti palata hotellille vaihtamaan takas kävelykelpoisiin kamoihin. Hotellihuoneessa ei ollut USB-töpseliä kännykän laturille, kuten kaikissa hotelleissa jenkeissä joululomalla oli ollut. Siksi meidän oli pakko talsia pari kilsaa Clas Ohlsonille ostamaan töpseli latauspiuhaan. Onneks oli arki-ilta ja kauppa auki 21:een :)

Oltiin yötä Sokos hotel Vaakunassa ja seuraavana päivänä pelattiin kierros Linna Golfissa. Ekat kaksi väylää meidän ryhmässä oli joku Finnish Tourilla pelaava golfammattilainen kavereineen, mut sit ne huomas, että meidän takana olis kahden hengen ryhmänä jotkut niiden tutut ja kysyivät, sopisko meille, että he vaihtaa ryhmää. Totta hitossa sopi! Musta oli ahdistavaa pelata niiden kanssa, kun ne oli niin hyviä ja mä olen niin huono... Siippa mielellään ihailee hyviä pelaajia, mutta mä pelaan mieluummin huonompien kanssa, kun sit mä en tunne itseäni niin huonoksi :D

Siitä olen kyllä tosi tyytyväinen, että viime aikoina mä oon osannut ottaa golfin aika tyynesti. Mulla on mennyt tosi huonosti, mutta silti on ollut kivaa, enkä ole saanut hepuleita. Kai se on kiinni odotuksista - kun tiedän, ettei peli ole kuosissa niin en odotakaan mitään hyviä tuloksia. Kotoa lähtiessä tavoitteena on olla ulkona ja nauttia kesästä, eikä saada paljon pisteitä ;)

4 kommenttia:

 1. Mä en oo nähnyt yhdessäkään eurooppalaisessa (parin viime vuoden aikana Suomi, Ruotsi, Saksa, Unkari, Englanti ja Viro, voin raportoida syksyllä Ranskan) hotellihuoneessa USB-reikää seinässä. Eikä itse asiassa meidän NYC:n hotellissakaan ollut. Voin suositella lämpimästi kaikkiin USB-lataustarpeisiin IKEAn mainiota Koppla-tuotetta (http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00291891/), joka on meillä paitsi pakkauslistalla, myös kotona tehokäytössä. Sähkömiehen arvion mukaan laatulaite.

  VastaaPoista
 2. Pätevän näköinen peli, mutta tuolta olis ollut Ikeaan vähän enemmän kuin pari kilsaa talsittavaa ;)
  Kalifornia on kai sit vaan sellanen nörtin paratiisi, että kaikissa hotelleissa on USB-laturit yöpöydän lampuissa tai työpöydässä...

  VastaaPoista
 3. Ja Mikko sanoo, että Portlandissa ja Miamissa oli myös USB-tökkelit ja se väittää, että Thaimaan hotellissa oli myös, mutta sitä mä en kyllä muista.

  VastaaPoista
 4. No mun kokemukset onkin vanhalta mantereelta. Ja Koppla-vinkki olikin lähinnä tulevaisuutta ajatellen.

  VastaaPoista