Sivut

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Vetelä viikonloppu

Ei pitäis näin vetämätön olo olla vain sen takia, että on a) perjantaina juonut kaksi siideriä, tullut kuitenkin kotiin jo 22:30, mähkinyt vielä juustoa ja suklaata ja mennyt nukkumaan vasta klo 1 sekä b) lauantaina nukkunut yli ysiin, kuntonyrkkeillyt, houstannut Lomakuvakisat, mässäillyt pätkiskakulla ja valvonut puolille öin sekä vielä c) sunnuntaina herännyt vasta 9:30, elänyt kahvilla ja hedelmillä kunnes ihana intialainen rafla aukes klo 12 ja sen jälkeen enimmäkseen rötväillyt tekemättä mitäään, kun salillakin irtos lähinnä jumppailua. Ilmeisesti mä vaan oon niin säälittävä vanha raakki, etten mä kestä yhtään mitään rutiineista poikkeavaa ruokailu- tai vuorokausirytmeissä!

Pakko poustaa tää kuva, kun se tuli toistamiseen netissä vastaan:

Mun mielestä tossa 6 ja 7 välissä pitäis olla vähintään yksi kuva lisää - siihen välille mahtuu niin paljon erilaisia muotoja, kun taas 1 -> 6 on aika tasaisin välein erilaisia kroppia.

Jos noista nyt pitäis valita yksi niin luulisin olevani 6.
Jos saa lähteä tuunaamaan niin sanoisin 6, mutta vähemmän naisellisia kurveja ja enemmän lihaksia.

Miettikääpä tätä: Millä numerolla pitäis laihduttaa?
Kuvien 1-4 näköisetkin naiset ovat tyytymättömiä itseensä ja pitävät laihdutusblogeja - posketonta!
Kuvien 5 ja 6 ulkonäöllä saa jo multa siunauksen kiinteytymishaaveille, mutta painonpudotus ei minusta ole tarpeen, ainoastaan kunnon kasvattaminen ja sitä myötä lihasten lisäys. Tärkeintä on harrastaa liikuntaa ja syödä terveellisesti, sillä niistä seuraa terveyttä ja hyvinvointia. Paino on täysin toissijainen asia ja sen tuijottamisesta seuraa vain henkistä pahoinvointia. Terveys, hyvinvointi ja itsensä arvostaminen näkyy ulospäin ja tekee ihmisestä kauniin isommassakin kropassa.
Nykyiset yleiset kauneusihanteet eivät ruoki hyvää itsetuntoa, vaikka näyttäisi miltä. Mikään ei enää riitä, sillä kaikkea voi photoshopata vieläkin paremmaksi. Siksi kaikkien ensimmäinen tavoite pitäisi olla itsensä hyväksyminen ja arvostaminen sellaisena kuin on. Sen jälkeen voi toki asettaa tavoitteita itsensä kehittämiseksi ja työskennellä niitä kohti, mutta itsetunto ja oma arvo ei saisi riippua niiden tavoitteiden saavuttamisesta.
Omasta puolestani voin varsin ylpeänä sanoa, että elän kuten saarnaan. Toki nainen ailahtelee joskus kevyen läskiangstin puolelle, mutta normaalisti suhtaudun mahaani rakkaudella ja kunnioituksella :)

1 kommentti:

  1. Niin, laihakin voi olla lihava, kun se vähäinenkin massa koostuu ennemmin rasvasta kuin lihaksesta. Näitäkin näkee aika paljon :o
    -päivi-

    VastaaPoista