Sivut

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Kramppikeskiviikko :(

Nyt on hyvät neuvot kalliit! Miten saadaan krampin jäljiltä kauhukipeä pohje kuntoon lauantaiksi?
Mä en voi käsittää, miten se nyt tolleen kramppas, kun mulla on iisiviikko ja kaikkee. Piti varmistella, ettei vaan käy mitään ja oon täydessä voimailukunnossa lauantaina. Voihan Strömsö soikoon!

Tässä lista viimeisen viikon asioista, joilla voisi olla yhteyttä kramppiin:
KE eka kerta kuntonyrkkeilyä
TO mavepäivä salilla
PE leffan jälkeen kaksi siideriä
LA toka kuntonyrkkeily
SU salilla yläkroppaa ja kuntopyörää, takareidet yllättäen kipeet
MA influenssarokotus, takareidet edelleen vähän kipeet
TI kipu siirtynyt takareiskoista oikeaan pohkeeseen
KE oikea pohje entistä kipeämpi - kramppasi kuntonyrkkeilyssä ja nyt nilkutetaan

Lisäksi tunnustan, että useana päivänä olen syönyt vähän tavallista epäsäännöllisemmin ja myöskin juonut vettä vähän vähemmän kuin parhaina päivinä. Oikeasti mun mielestä noi poikkeamat ei kyllä ole olleet niin suuria, että niistä vois johtua. Nyrkkeilyä vetänyt Amin Asikainen kysyi multa, olenko juonut tarpeeksi, kun hänellä lihakset kramppaa helposti, jos painonpudotuksen takia on nestehukkaa. Voin kyllä vannoa, ettei mun piirun verran tavallista huonompi juominen ole vielä mitään verrattuna ammattinyrkkeilijän nesteenpoistoon ;)

Päänsisäisen ipodin soittaessa Eye of the tigeria jatkoin kuntonyrkkeilyn loppuun ilman jalkatyöskentelyä ja nilkutin kotiin K-marketin kautta. Nyt on pillerihyllyssä uusi purkki magnesiumia vanhan kalsium+magnesium purkin vieressä. Ajattelin koeluontoisesti jonkin aikaa vedellä tuplasti saantisuostuksen verran ja katsoa, huomaanko edes plasebovaikutuksen verran apua ;) Ei kai se vaarallista voi olla?

Mitähän muuta voisin tehdä pohkeen hyväksi? Kannattaako krampista kipeetä lihasta kylmettää tai lämmittää? Hieroa tai venyttää? Vai antaa vaan olla levossa?

2 kommenttia:

  1. Magnesiumin kohtuullinen liikasaanti voi aiheuttaa ripulia ja vatsakipuja. Voit itse vatsasi asiantuntijana pohtia, uskallatko ottaa riskiä. Muita oireita ei tuommoiseen pieneen yliannokseen liity. Eri asia tietysti isommilla yliannoksilla.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvältä. Ei muuta ku Mg ääntä kohti :D Kiitti!

    VastaaPoista