Sivut

torstai 11. lokakuuta 2012

Spinningkinkku on kellarin kunkku

Kävin ekaa kertaa tänä syksynä työpaikan salilla polkemassa spinningpyörää. Hyvin ne kintut muisti, mitä polkimilla tehdään, vaikka edellisestä ulkona pyöräilystä on jo reilu kuukausi vierähtänyt. (Mihin tää aika oikein menee?!?!)
Sykemittari puolestaan ei oikein tahtonut muistaa, mitä sen kuuluu tehdä. Alussa se näytti epäilyttävän monta minuuttia putkeen 107:ää. Sitten se näytti uskottavia lukemia melkein puoli tuntia, kunnes siirtyi näyttämään vaihtelevasti kaikenlaisia yli 200 olevia lukemia. Voin kyllä vannoa, etten mä niin kovaa polkenut!
Mä en millään viittis lähteä nyt ostamaan uutta sykäriä, kun kuitenkin harrastan niin paljon lajeja, joissa sitä ei käytetä. Sitä käyttäessänikään en käytä sen antamaa tietoa varsinaisesti hyödyksi - tykkään vaan saada numeraalisen arvion suorituksestani :D
Poljeskelun jälkeen venyttelin oikein kiltisti pitkän kaavan kautta ja tein vähän punnerruksia. Hyvä minä! Venyttelystä tulee joskus lintsattua, jos on kova nälkä ja kiire kotiin syömään. Jälkihien kosto on karmea, jos kirmaa suihkuun liian pian, mutta tänään onnistuin siltä välttymään. Toi pitää muistaa taas, kun alkaa tuolla käymään viikottain. Normaalistihan kävelen salilta sen sata metriä kotiin suihkuun, joten no problems :)

5 kommenttia:

 1. Mä lueskelin että ainakin joku sykevyö pitäisis pestä pesukoneessa joka viides kerta ettei noita häiriöitä tulisi. Ilman linkousta pitäis pestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä tuli taas kirjoitettua oikein ajatuksen kanssa, toivottavasti ymmärsit pointin :D

   Poista
 2. Mä huuhdon sen mielestäni niin huolella joka kerran jälkeen, etten viitsi pestä ihan noin usein, mutta pitää nyt taas koittaa, jos se auttais. Ilman linkousta ei kyllä onnistu, kun muut pyykit tarvii lingota, enkä lähde tota yksinään pesemään.

  VastaaPoista
 3. Mä pesen vyöni joka käytön jälkeen pesupussissa koneella ja linkoan myös. Ei ne miksikään ole menneet. Mulla oli aiemmin myös sykkeennäyttöongelmaa (vaihteli hurjasti ja epäloogisesti), mutta kun vaihdatutin ensin vastaanottimen ja sitten lähettimen paristot, ongelma väistyi.

  VastaaPoista
 4. Muistin vihdoin laittaa sen pyykkikoneeseen! Huomenna nähdään, auttoiko (jos muistan ottaa sen mukaan ;)

  VastaaPoista