Sivut

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Lisää rautaa!

Viime viikolla tein epäoptimaalisesti salitreenit peräkkäisinä päivänä ja sama kävi tällä viikollakin. Elämälle ei vaan mahda mitään. Nyt tein ne eri päin kuin viime viikolla eli penkin eilen ja selän tänään, ettei kumpikaan joudu jatkuvasti kärsimään.
Jaksoin silti vedellä maasta ennätysmäisesti 15*50kg, 12*60kg, 12*70kg, 8*80kg, 6*85kg :D
Muistaakseni tasan kerran joskus vuosi sitten testasin mavea 80 kilolla ja silloin meni 6 toistoa. Toi oli siis mun kovin mavesarja ikinä ja siinä mielessä voin ajatella tehneeni uudet enkat :)
Vikassa toistossa tuntui vähän siltä, että alaselkä saattoi olla jotain muuta kuin ihan suorana, mutta varma en voi olla ilman virallista tekniikkapoliisiani. Pitää raahata se mukaan, jos vielä kokeilen raskaita rautoja, sillä missään nimessä en halua loukata itseäni!
Hauiskäännöissä ei onneksi ole loukkaantumisvaaraa, vaikka vikoissa toistoissa vähän heijais kropalla. Vähän se kyllä nolotti, kunnes näin toisella seinustalla touhuavat kasariparodiasta karanneet heijariveijarit, joihin verrattuna mun vikatkin toistot oli kuin kreikkalaisella patsaalla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti