Sivut

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

En keksi nyt mitään hauskaa otsikkoa

Päivä alkoi juoksumatolla. Tunnissa juoksin 3*12min 8,5km/h vauhdilla ja loput kävelin. Totesin 6,5km/h olevan vielä ihan helppo kävelyvauhti, jota pystyn pitämään yllä vaikka kuinka kauan. Sen sijaan 7km/h on jo niin ripeä, etten mä jaksa pitää sitä kävelynä kovin pitkää aikaa. Kyllä sitä nyt yli kolme minuuttia meni, mutta  oli helpotus, kun biisi vaihtui ja sain hidastaa ;) Siipan kävelyvauhti on varmaan aika lähellä tota seiskaa. Mä en kovin kauaa jaksa pysytellä sen perässä, mutten oikein voi pistää juoksuksikaan, kun siihen vauhti on taas liian hidas.

Sykemittari näytti taas alussa ihan uskottavia lukemia, mutta loppua kohti lukemat nousi yli 180:n, eikä tippuneet, vaikka kävelin. Väittäisinpä, että mä kyllä tunnen eron 160 ja 180 sykkeissä ja se mun juoksusykekin oli lähempänä 160. Lieneekö lähettimestä loppumassa patteri ja nyt se vaan oirehtii eri tavalla kuin viimeksi, jolloin se näytti vaan enimmäksen nollaa...

Tuli mieleen, että olis kiva vähän saada juoksua mahtumaan treeniohjelmaan talvellakin. Jos yrittäis aina ennen/jälkeen jonkun salitreenin vedellä vaikka vain vartin matolla, ettei koivet totu pois juoksun rasituksesta. Olis sit niin paljon helpompi aloittaa taas uudestaan keväällä ulkolenkkeily!
Näyttäis siltä, että huomisesta alkaen mun viikko-ohjelman runko olis seuraavanlainen:
Ma sohvalla
Ti spinua työpaikan salilla
Ke kuntonyrkkeily
To selkäpäivä salilla
Pe sohvalla
La kuntonyrkkeily
Su penkki

Juoksumatolle omistettua päivää en sinne halunnut laittaa, kun siihen tympääntyy niin helposti. Ton spinun voi toki vaihtaa juoksuun silloin, kun mieli tekee. Vähän näen kyllästymisvaaraa tossa kuntonyrkkeilyssä, kun sitä on kahdesti viikossa. Mutta kun se on sellanen paketti, ettei vain yhdelle tunnille voi mennä. Sitä jatkuu vuoden loppuun ja sit sen voi lopettaa, jos kyllästyttää, tai ostaa uuden kauden kevääseen saakka. Odotan kyllä mielenkiinnolla! Mitähän sinne muuten kandee laittaa päälle? Ja millaset kengät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti