Sivut

lauantai 13. lokakuuta 2012

Tähän on hyvä lopettaa

Golf oli kivaa ja meni hyvin. Sain 33 pistettä eli händäri pysyi samana: 19,8. Kierroksen jälkeen pestiin mailat ja pakattiin ne autotallin perälle ensi kesää odottamaan. Kengät pitäis vielä pestä - ne sai melkosen kurakylvyn tänäänkin, vaikka maa oli selvästi kuivempi kuin viime viikonloppuna.
Oli jo niin kylmä, että kaivettiin urheilukerrastot kaapin perältä esiin ja se oli todella hyvä veto. Kerraston lisäksi mulla oli ohut trikoopoolo ja tuulipuku. Asu oli aika sopiva, kun kaikkein lämpimimpänä, aurinkoisena hetkenä oli vähän lämmin ja kierroksen lopussa, ilman jo viiletessä iltaa kohti, vähän viileää. Yllättävän mukavasti tuossa pystyi lyömäänkin. Pelkäsin vaatekerrosten estävän liikeratoja pahemminkin. Ei silti äärettömän mukavaa ollut, kun oli noin monta vaatetta, joista kukin vuorollaan valui tai nousi tai oli muuten vaan huonosti ja piti säätää. Helteellä ei tarvii muuta kuin joskus nostaa shortseja!

Pohkeen peijoonit on taas tuhannen jumissa! Viime yönä heräsin onneksi ennen kuin ne kramppas ja sain krampin estettyä ihan vaan venyttämällä jalat suoriksi. Pari viikkoa sitten kävi samoin, kun olin syönyt Pizza Hutissa ilmeisesti varsin suolaista pizzaa. Eilen meillä oli tiimipäivä ja mä join illalla kaksi lonkeroa sekä skumppaa ja söin työkaverin laittamaa herkkuruokaa, joka todennäköisesti oli suolaista, kuten herkkuruoka usein on ;)
Aika hälyttävää, että mun pohkeiden tilanne on niin kiikkerä, että pari annosta alkoholia ja vähän suolaa saa mut heräilemään öisin. Tämä tietysti rohkaisee mua juomaan entistä vähemmän - tosi vähästä ei vaan ole varaa paljon vähentää, joten jotain muutakin pitäis keksiä. Toisaalta tietty voin olla iloinen, etten mä kramppaile joka yö!
Löysin tämmösen ohjeen omien pohkeiden hierontaan, mutta toi on yllättävän raskasta hommaa, jos sitä tekee riittävällä voimalla, että tehoaa. Hauikset väsyy ja niska menee jumiin ja pohkeen pitäminen rentona samalla, kun sitä pitää käsien ulottuvissa, on vähän haastavaa tämmöselle jäykkärankaiselle punkerolle. Helpomminkin hierottavia ruumiinosia on...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti