Sivut

perjantai 26. lokakuuta 2012

Katin yllätys

Sitä meillä on ruokana, kun Katti pääsee kauhanvarteen :D Tänään pistin pannuun jauhelihaa, riisiä, maissia (se eilinen kylmä kääre) ja creme bonjouria. Lisäksi mausteita, vähintään riittävästi, tuli yllättävän tulista :D Jälkkäriks kekkasin syödä rahkaa ja mangosorbettia - yllättävän maukas kumppanuus :)

Pohje on ollut tänään selvästi parempi kuin eilen. Keskiviikkona heti krampin jälkeen koko pohje oli kauttaaltaan sairaan kipeä. Eilen erotin jo, että kipu oli pohkeen sisäsyrjällä. Tänään se on paikallistunut vain yhteen kohtaan, tiettyyn lihakseen ja muita lihaksia voi jo jännittää. Käveleminen onnistuu melkein normaalisti... Luottamus huomiseen voimailukykyyn kasvaa.

Jostain kumman syystä mä olen suhtautunut tähän pohjekipuun todella tyynesti. Normaalisti kaikki krempat saa mut huolestumaan ja stressaamaan ja tuntuu, että ne kestää ikuisesti ja kaikki mun lihakset surkastuu ennen kuin pääsen taas urheilemaan! Tällä kertaa ei ole ollut mitään tollasta. Varmaankin siksi, että tiedän krampin aiheuttaman lihaskivun olevan vaaraton ja paranevan parissa päivässä. Ja mullahan piti muutenkin olla kevyt viikko eli en ole (vielä) missanut yhtään suunniteltua treeniä. Pikemminkin siinä mielessä kävi hyvin, että nyt ei ollut mitään vaikeuksia pitää kiinni suunnitelluista lepopäivistä ;) Olispa aina näin helppoa olla telekalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti