Sivut

torstai 25. lokakuuta 2012

Talven haju

Ulkona haisee jotenkin erilaiselta tänään kuin eilen... Talvi haisee!

Tää päivä on sujunut nilkuttaen kuin suuri urheilusankari ikään. Yks työkaveri nyrjäytti nilkkansa toissapäivänä lentiksessä ja nilkutti jo eilen. Tänään meitä oli sitten jo kaksi rampaa. Kuka onkaan vuorossa huomenna?

Mainio sattuma, että olin jo ajat sitten varannut hieronnan tälle päivälle. Kramppipohje sai hellää hoitoa, joka kuulemma pistää lihaksen aineenvaihdunnan toimimaan ja paha lähtee pois. Lisäksi sain ohjeen käyttää pakastemaisseja ulkoisesti ennen syömistä ja tehdä kevyttä pumppaavaa venytystä. Näillä neuvoin sais luvan olla kinttu kunnossa ylihuomenna!

Selvittelin vähän lisää ja kävi ilmi, että kokojyväviljassa on magnesiumia yms. mineraaleja. Nelisen viikkoa olen nyt ollut ilman aamupalaleipää ja muita viljatuotteita. Tossa ajassa ehtis jo kertyä yhden krampin verran alijäämää, jos niikseen tulee...

Tulin ajatelleeksi sellastakin, että tällä viikolla on tullut juotua aika paljon kahvia sekä vielä illalla colaa. Ei niin paljon, että uskoisin siitä tulleen kramppiin johtavaa nestehukkaa, mutta ehkä kyllä niin paljon, että se voi vaikuttaa yöuniin... Ja mulla on ollut vähän vaikeuksia saada unta iltaisin. Ja sit olen ollut väsynyt ja himoinnut kahvia jne. Tänään tsemppasin ja join rooibosta ja nyt jo väsyttää. Ehkä kohta vois jo mennä koisimaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti