Sivut

maanantai 29. lokakuuta 2012

Spagettia riisillä ja Janssonin kiusausta jauhelihakastikkeella

Kaikkeen sitä joutuu, kun koittaa viljaa vältellä! Töissä oli lounasvaihtoehtoina pasta bolognese tai Janssonin kiusaus. Kiusaushan on lähinnä perunaa, joten klappasin päälle jauhelihakastiketta proteiinin lähteeksi ja työkaverit hymyili :D
Kotona tehtiin ruuaksi spagettia, joka siis tarkoittaa sitä tiettyä herkkua jauhelihasoossia. Siipalle on tosi tärkeetä, että sen kanssa on spagettia, eikä mitään muuta pastaa, mutta mulle se maittoi hyvin riisilläkin. En osaa sanoa, maistuiko se riisillä yhtään erilaiselta vai oliko ainut ero siinä, miltä annos näytti, miten se käyttäytyi haarukassa ja miltä se tuntui suussa... Voisin ottaa optimistisen näkemyksen ja todeta, että riisi on parempaa, koska sen käytettävyys on parempi. Spagettia on oikeestaan aika vaikee haarukoida suuhun!

Tänään on kipeenä edelleen jalat, selkä ja hauikset sekä uutena ojentajat, joita tein eilen. Onneks maanantai on mulla yleensä sohvapäivä. Ei tartte jaksaa muuta kuin parturoida tuo ukkeli :)

2 kommenttia:

  1. Mitä teidän jauhelihakastikkeeseen tulee? Yritän koko ajan tuunata omaani vielä täydellisemmäksi ja etsiä vinkkejä joka paikasta. Nyt salaisuuksia pöytään!

    VastaaPoista
  2. Salaisuus lienee mausteissa, sillä näissä varsinaisissa aineksissa ei oo mitään ihmeellistä: jauhelihaa, tomaattipyrettä, sipulia. Mausteet menee suuren makumaagin toimesta, enkä mä uskalla sekaantua siihen ;)

    VastaaPoista