Sivut

maanantai 29. elokuuta 2011

Kesälukemisto

Kesän aikana olen lukenut paljon, sekä hömppää että kuntoilufaktaa.
Olen ostanut kaksi Probody-lehden irtonumeroa ja todennut sen tällä hetkellä paljon enemmän minua miellyttäväksi kuin Bodaus-lehti. Harkitsen jopa tilausta! Suosittelen inspiraation ja motivaation tuojaksi.

Golfklubin jäsenyyden myötä meille tulee (kaksin kappalein) Golf-lehti. Jostain syystä golfista ei kuitenkaan ole yhtään niin hauskaa lukea kuin bodauksesta. Olisko niillä huonommat toimittajat? Ainakin vähäpukeisten kauniiden ihmisten kuvia on vähemmän :D

Luin myös Pauliina Taluksen kirjan Elämäntapana Fitness. Eipä siinä mitään kovin uutta enää mulle ollut, mutta hyvää kertausta. Se on meillä täällä kirjahyllyssä ja sitä saa lainata :)

Netistä olen lukenut vaikka mitä, mutta isoin kokonaisuus on varmasti bodybuilding.com. Linkki vie niitten naisten osaston etusivulle, mutta kannattaa lukea ennakkoluulottomasti ihan kaikkea.

Kaikista näistä lähteistä on jäänyt mieleen yksi yhteinen ajatus:
Laadukkaita toistoja
Golfissa, kehonrakennuksessa ja missä tahansa kunto- tai taitolajissa on tärkeää harjoitella laadukkaasti. Ei räiskitä ja roiskita menemään miten sattuu, vaan pidetään ajatus mukana ja tehdään puhtaalla tekniikalla. Tai sitten mennään kotiin, jos ei jaksa keskittyä.

Hyviä treenejä ja laadukkaita toistoja kaikille!

P.S. Hurraa! Söin tänään yhden Riesen karkin! Yhden!

4 kommenttia:

 1. Kiva jos oot innoissasi yhden(!) Riesen-karkin syömisestä. Mä oon kerran maistanut ja ne oli niin kamalia ettei ollut vaikeaa saati juhlan aihe jättää syömistä yhteen.

  Mä ymmärrän laadukkaiden toistojen tärkeyden kuntosaliharjoittelun ja golfin tapauksessa ja monissa muissakin lajeissa, mutta itsemä oon sitä mieltä, että perusjumpissa (vedessä tai maalla) toistojen puhtaudella ei oo juuri väliä paitsi lihaskunto- ja venyttelyosuuksissa. Sykkeennosto-osuuksissa on aika sama, miten heiluu, kunhan nyt ei niin sekopäisnä riehu että loukkaa itsensä tai muut. Vaikka esim vesijumpassa ei polvi joka kerta leukaan nousisikaan, niin ei silti kannata kotiin lähteä. Siis mun mielestä.

  VastaaPoista
 2. Kamaan Kameli, vähän pitää kärjistää, ettei oo ihan nössö blogi ;)

  VastaaPoista
 3. Niin se onkin..kun treenaa niin joko sitä tekee paljon tai vähän niin tekee kunnolla ja puhtaasti. Mä yleensä jätän treenit hyvään toistoon, jää hyvä maku suuhun ja oikea tekniikka lihasmuistiin!! ;)

  VastaaPoista
 4. Totta kai pitää kärjistää, mut kommenttiraita on sitä varten että siellä pääsee purnaan! Ja näähän on mielipidekysymyksiä, joista sopiikin kääntää peistä.

  VastaaPoista