Sivut

torstai 19. helmikuuta 2015

Nytkö se vanhuus iskee?


Kaikenlaista pikkukremppaa puskee. Maanantaina oli vasen ranne kummallisella tavalla kipee. Vois kuvitella sen johtuneen sunnuntaisesta kuntonyrkkeilystä, vaikka siellä huitoessa en kyllä mitään kipuja huomannut. Niska on ollu jumissa jo toista viikkoa ja tänäänkin oli jännityspäänsäryn uhka ilmassa, mutta se meni onneks ohi liikunnalla.
Tänään töissä iski yhtäkkiä akuutti kinttukipu. Jouduin ihan nilkuttamaan yhden vessareissun, kun vasen nilkka oli niin pahana. Se meni ohi yhtä nopeesti kuin alkoikin ja jalka oli taas normaali seuraavan kerran, kun nousin paikaltani. Olin henkisesti varautunut siihen, etten ehkä pystykään salilla juoksemaan, mutta pystyin ihan täysin! Nyt kun pyörittelen jalkaa ja ihmettelen niin kai siellä joku asento on, jossa siihen sattuu, mutten oikein osaa paikallistaa sitä.
Olkapääthän mulla on pahana vähän väliä, mutta nyt nekin on keksineet uusia kikkoja. Vasen alkoi eilen jomotella, kun makasin sen päällä sohvalla liian pitkään ja molemmat on tänään pitäneet kummallista pauketta käsiä pyöritellessä...
Sen verran järkeä olen jo tähän ikään mennessä saanut, etten tee treenejä, jotka sattuu. Vaan kun mikään näistä vaivoista ei tunnu salilla ollessa, en oikein tahdo löytää motivaatiota ylimääräiseen sohvalla makoiluun. Etenkin kun yksi vaiva tuntuu tulleen liiasta makoilusta ja yhteen vaivaan liikunta auttaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti