Sivut

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kreisi-reisi

Pakko palata eiliseen vielä sen verran, että sovitin äsken yksiä farkkuja, jotka ostin Jenkeistä lomalla viime vuoden helmikuussa. Silloinkin oli pari lomakiloa kadonnut ja ne tuli heti kotona takas, eikä farkut ole sopineet päälle päivääkään kotona. No, nyt ne taas sopis, mutta eihän kesällä tarvii farkkuja. Kunpa ne mahtuis vielä syksylläkin! Ei kannata kovin pahasti pettyä, jos niin käy ;)
Mittanauhaa pyörittelin myöskin ja lopputulos oli se, että vyötärön kapein kohta ei ole pienentynyt, mutta vasen reisi on 2cm ja oikea 3cm pienempi kuin helmikuussa, jolloin kumpikin oli huimat 68cm! Tämä sopii paremmin kuin hyvin mulle, sillä housujen istuvuuden kannalta reisien pieneneminen on erittäin tervetullutta. Ehkä mun ei pitäis kyykätä talvellakaan vaan jatkaa runsasta aerobista harjoittelua koiville...
Eilen salilla tehtiin penaa ja pelottavan raskaalta tuntui 60kg. Toisaalta tässä on tehty kotihommia ja punnerruksia ja huidottu golfmailoilla sen verran, että siinä voi olla syy terävimmän voiman taittumiseen. Ei pidä panikoida vaan odottaa ja katsoa tilannetta, kun pääsen taas toimistolle lepäämään ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti