Sivut

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Yhteenvetoja

Yllättävän nopeasti tuo ankea marraskuu hujahti, vaikka olin reilun viikon kipeenäkin. Kerrankin tauti osasi tulla sellaseen väliin, ettei se pahemmin haitannut ja meni ohi inhimillisessä ajassa! Treenimäärä jäi tietty pienemmäksi kuin muina kuukausina: yhteensä 13 kertaa, joista 8 punttista ja yksi lenkki, kuntonyrkkeily, kahvakuula, vesijuoksu ja juoksumatolla juoksu. Mukavan paljon vaihtelua siis ja onhan toi kuitenkin 13 kertaa enemmän kuin kaikilla sohvaperunoilla ;)

Marraskuun lisäksi voisin vetää yhteen myös tämän viikonlopun. Eilen tein kevyen yläkropan treenin ja ilokseni voin kertoa, ettei olkapäissä ollut mitään epänormaaleja tuntemuksia :) Jiihaa!
Tein näitä 4*12 toistoa:
ylätalja 40kg
kulmasoutu kelt. laite 20kg
kapee pena 30kg
vatsat
hauiskääntö kp 10kg
Päälle vielä olkapään kuntoutusvemputuksia ja 20 minsaa juoksumatolla.

Tänään tein sit mavee ja kinttuja. Lämppärien jälkeen vedin 5*5 toistoa 70, 80, 90, 90 ja 80 kilolla, kaikki ilman remmejä. Viime viikolla käytin remmejä 90 kilon kanssa, mutta ne aiheutti ikävää veren pakkautumista käsiin ja kuivaan ihoon tuli ihan punaisia pisteitä, kun meinas puskea veri läpi ihosta. Näytti ihan siltä kuin mulla olis rutto - maverutto!
Takaisin tähän päivään. Kyykkäsin 5*5*60kg jalat leveällä. Voimanostossahan ei vaadita mitään ass to grass kyykkyä, mutta mä en saa edes polvia 90 asteen kulmaan, jos seison tälleen "tavallisesti". Nuhaisena tekniikkaohjeita surffaillessani huomasin melkein kaikkien voimanostajien seisovan todella leveässä asennossa. Kuinka ollakaan, leveä asento ratkaisi mun kyykkysyvyysongelman. Joskus kannattaa kerrata teoriaa, vaikka oliskin jo pitkään harrastanut :)
Mave ja kyykky vie melko paljon aikaa, joten niiden lisäksi en tehnyt tänään muuta kuin pari pientä liikettä kyljyksille ja sitten tulin kotiin siivoamaan noin niinku aerobiseksi. Paljon siedettävämpää tuo siivoaminen, kun sen ottaa liikuntana ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti