Sivut

torstai 26. joulukuuta 2013

Ruuhkaton joulu

Onneks meidän sali on auki joka päivä klo 5-22 eli mun kannalta aina. Viime lauantaina kävin salilla vähän 19 jälkeen, jolloin monet salit on jo kiinni! Ja nyt joulunakin kävin joka päivä. Elixia ja Sats oli jouluna kaksi päivää kokonaan kiinni. Ei kovin hyvin hintaan nähden. Halvin sali on parempi. Vaan on se kamalan ruuhkainenkin. Jo viime talvena harkitsin salin vaihtoa ja nyt tilanne on vielä pahempi - ens elokuussa täytyy pysyä lujana, eikä hankkia uutta vuosikorttia tonne, vaikka kesällä ruuhka ei ole niin paha. Joulunakin treenaajia oli yllättävän paljon - ei sentään ruuhkaksi asti, mutta sen verran kuin normaalina viikonloppunakin.

Joulun ihme: kaikki lämppärit tyhjillään! Aattoaamuna klo 9:37.

Tammikuussa ei varmaan kannata yrittääkään tonne salille arki-iltaisin. Täytyy käydä duunin salilla. Onneks toi on maksanut huimat 199€/vuosi eli ei tunnu siltä, että menee hirveesti rahaa hukkaan, kun ei käy ;)

Mulla on nyt menossa sellanen treenisysteemi, että teen joka treenissä vain yhden voimaliikkeen + vatsat tai kyljet ja lisäksi aerobista jollain laitteella. Aattona tein leuanvetoja keltaisella apukumpparilla 5*5 + vatsoja, juoksumattoa ja crossaria. Joulupäivänä tein kyykkyjä 5*5*70kg + kylkiä ja crossaria ja kuntopyörää. Tänään kapeeta penkkiä 4*12*40kg (eikä olkapäähän sattunut :) + vatsoja, juoksumattoa ja crossaria.
Joulu on ollut voimakas ja kinkku on imeytynyt suoraan muskeleihin ;)

4 kommenttia:

 1. Otin juuri ennen joulua puolen vuoden kortin salille, joka on auki vain silloin, kun on henkilökuntaa paikalla ja lisäksi eilen oli niin tupaten täynnä, että jouduin lähtemään pois ilman suunniteltua kyykkytreeniä! Voi jestas kun otti päähän... No toisaalta, sekin sali oli kiinni kaksi päivää ja kaikki suunnisti tietysti paikalle heti kun voi.

  Halvin sali on kyllä kyseessä ja ihan riittävät treenipaikat minulle normaalisti, mutta nyt alkoi hirvittää. Miten käy treenien, kun sinne pitäisi yleensä mennä neljän maissa töiden jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Oh noes, kuulostaa kuumottavalta. Toivottavasti ihmiset unohtaa lupauksensa nopeesti ;)

  VastaaPoista
 3. Tammikuu tulee olemaan tungosta, mutta eiköhän helmikuussa jo mahdu kunnolla treenaamaan. :D

  VastaaPoista
 4. Mä diggaan näistä meitsin saleista siinä mielessä kans tosi paljon, koska niillekin pääsee joka päivä klo 5-23 välisenä aikana magneettikortilla. Niin sen pitää olla :)

  Treenitsemiä ruuhkankin keskelle. Niin se varmasti tulee olemaan joka puolella ruuhkaista aikaa... tuo tammikuu siis :D

  VastaaPoista