Sivut

torstai 15. toukokuuta 2014

Paljon kaikkee, muttei oikein mitään

Tässä on ollut olevinaan niin paljon kaikkea, etten ole jaksanut päivittää blogia, mutta nyt kun katson kalenteria taaksepäin niin eipä siellä niin paljon historiankirjoihin jääviä merkintöjä ole. Joskus vaan väsyttää ja laiskottaa. Ei kuitenkaan niin paljon, että lenkeistä olisin karsinut :D

ma 5.5.
Käytiin ostamassa grilli. Siipan oli pakko saada hullun suuri kaasugrilli kerrostalon parvekkeelle. Siinähän se koko ilta meni, ostosreissulla ja rilliä kasaan askarrellessa.

ti 6.5.
Kävin lenkillä.

ke 7.5.
Kävin lenkillä.

to 8.5.
Testasin Fitnesstukusta tilaamaani uutta nostovyötä mavessa ja hyvin pelitti. Tein poikien kanssa penkkiä, eikä olkapää kenkkuillut, jesh!

pe 9.5.
Käväistiin siipan porukoilla ja sit olinkin jo niin tööt, että menin puoli kymmeneltä petiin.

la 10.5.
Kävin lenkillä ja sit lähdettiin retkelle Hämeenlinnaan Häme Sport Festivaliin katsomaan alle 90 kiloisten voimamiesten kisaa ja timanttityttö kisaa. Sieltä on pari kuvaakin!

Bloggaja itse. Oma napa ekana ;)

Voimamiehet nöyränä 230 kilon mavepainojen edessä

Timanttitytöt nostaa 80% omasta painostaan, wau!

su 11.5.
Kävin äiteen luona ja salilla. Voimakisojen jälkihuuruissa treeni kulki ku raiteilla :)

ma 12.5.
Kävin lenkillä.

ti 13.5.
Kävin Fiskarsissa puhaltamassa lasia työkavereiden kanssa. Ihan itse sain puhaltaa sekä vetää linnulle pyrstön ja nokan ja tökätä silmäkuopat. Ammattilainen hoiti pillin pyörittelyn ja lasiin dippaamisen (eli ne vaikeimmat osat ;)
Alla kuva mallilinnuista, joista mä valitsin tuon vasemmanpuoleisen, koska siinä sai vähän puhaltaakin. Kaksi muuta ei ollet puhalletavia malleja. Meidän työt jäi sinne vielä jäähtymään ja ne toimitetaan meille toivottavasti pian.

 Mallilinnut

ke 14.5.
Lähdin Ouluun työmatkalle.

to 15.5.
Palasin kotiin työmatkalta.

Olihan siinä kaikenlaista ja monta lenkkiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti