Sivut

torstai 1. toukokuuta 2014

Kunnon kansaa nuo espoolaiset

Vappunakin salilla viihtyvät. Kenkähylly ei ollut tyhjä:


Moni on varmaan ottanut tavaksi viedä kenkänsä pukukaappiin, koska salilla oli enemmän väkeä kuin kuvassa kenkiä. Normaalina viikonloppuna kenkähylly on täynnä ja arki-iltoina lattiallakin seilaa vallaton kenkämeri.

Mä tein viime viikonloppuna niin kovat salitreenit, etten vielä ollut täysissä voimissa niiden jäljiltä. Ihan hyvä fiilis oli ja kuvittelin olevani palautunut, mutta tankoon tarttuessa totuus tuli ilmi - rauta painoi paljon. Hienosti osasin tehdä päivän kunnon mukaan ja olen oikein tyytyväinen itseeni, sanoi Katti kun oman häntänsä nosti :)

Meidän oli tarkoitus mennä perinteiseen Vappukisaan avaamaan golfkausi, mutta hienon kelin takia ei sit mentykään. Vimoseen saakka pidettiin peukkuja ja oltiin sormet ristissä, muttei auttanut. Kylmällä ja sateella ei ole kiva pelata ja mehän halutaan, että pelaaminen on kivaa. Ei ole järkeä harrastuksessa, joka ei ole kivaa. Siinä siis oikeastaan suurin syy, ettei me ole juhlittu Vappua mitenkään. Suunnitelma meni mönkään, eikä jaksettu viime hetkellä keksiä enää uutta. Ei onneks kauheesti haittaa, kun on ihan kiva laiskotellakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti