Sivut

lauantai 11. heinäkuuta 2015

Punnerrustempaus

Viime vuonna tein facebookissa olleen punnerrushaasteen, jossa piti punnertaa joka päivä vähän enemmän kuin edellisenä. Haasteen alkupäivinä tein ennätykseni: 20 miesten punnerrusta putkeen. Pian sarjat kuitenkin lyheni, koska eihän siinä ehtinyt palautua. Nyt ajattelin ottaa loman kunniaksi pienen punnerrustempauksen itse keksimilläni säännöillä eli ei voi kuin itselle valittaa, jos säännöt tuntuu pöntöltä ;)
Elikkäs viitenä päivänä viikossa kaksi mahdollisimman pitkää sarjaa punnerruksia. Kaksi päivää viikossa on kokonaan palautumista ja kaksi sarjaa on kuitenkin sen verran vähän, että siihen pitäis vähitellen tottua niin, että siitä tulee normipäivän hommaa.
Tänään aloitin ja tein 20+10 punnerrusta. Iloinen yllätys oli tuo 20, kun olen nyt viime aikoina tehnyt vaan perus 10 sarjoja, enkä testaillut jaksamista. Olettaisin tulosten nyt alkuun tippuvan, mutta lähtevän uuteen nousuun, kunhan kroppa tottuu. Jo senkin takia tulokset varmana tippuu, että tein myös leukoja ja työntöjä tänään. Samasta syystä tulee tulokset ailahtelemaan jatkossakin, mutta tavoitteena on tietenkin tehdä uusi enkkapitkä sarja jossain välissä, kun sattuu hyvä sauma :)

Lepuskin ulkosali on ihan ykkönen - ei tarvii  kesällä homehtua sisällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti