Sivut

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Sun naama ei istu mulle

"Eka lomapäivä! Mitä haluisit tänään tehdä?" voivat olla vaaralliset sanat miehen aamutuimaan lausua. Vaimo saattaa nimittäin painua tuntikausiksi Selloon alennusmyynteihin ja jättää miehen yksin kotiin ;)

Housujen ostaminen on aina sellanen koitos, että siihen pitää varautua hyvillä yöunilla ja terveellisellä aterialla, joka pitää verensokerin pitkään tasaisena. Aloitin urakan tusinalla Your Facen pukineita. Vaikka malleja oli olevinaan neljä erilaista slimmistä curvyyn. en huomannut mallin nimen erityisemmin korreloivan istuvuuden kanssa. Kaikissa oli jotain vikaa. Ehkäpä, jos niiden nimi oliskin My Ass, ne istuis paremmin?

Annoin H&M palauttaa uskoni vaatevalmistajiin myymällä mulle erinäistä trikoota ennen housujahdin jatkumista. Espritillä tärppäsi ja vielä tuplana ja vielä 60% alennuksella! Ostin kahdet farkut hintaan 20€ ja 24€ :)

Jos vielä jotain enemmän uskaltais toivoa niin se olis, että housut pysyis ylhäällä vyötärön eikä reisien voimalla. Ekana sovitin 34 tuumaisia, jotka oli reisistä sopivat, mutta vyötäröltä ihan toivottoman löysät. 32 tuumaiset on reisistä jo varsin napakat, mutta edelleen vyötäröltä mukavan löysät - toisin sanoen ne venyy käytössä jo ekana päivänä niin paljon, että pitää laittaa vyö. Runsaan lycralla läträämisen ansiosta vyötärö sentään näyttää istuvan ihan kivasti, eikä tiukat reidet tunnu epämukavalta. Ongelmia tulee vasta rivakammin liikkuessa, kun housut hissaantuu alaspäin. Istumatyössä tätä ongelmaa ei usein kohtaa vaan löysä vyötärö on pelkästään iloinen asia iltapäivän turvotustunteina ;)

Mahalle on tilaa


H&M trikoota

Kokomerkinnöille on pakko omistaa ihan oma kappale tähän loppuun.
Menin Espritille jalassani kyseisen merkin vanhat farkut kokoa 34/30, jotka on sen verran kittanat, että niissä voi kyllä seistä, muttei oikein mukavasti istua. Lahkeet niissä ei ole tippakaan liian lyhyet. Tulin Espritiltä ulos kassissani kahdet farkut kokoa 32/32, jotka on vyötäröstä vähän löysät, eikä lahkeet ole yhtään liian pitkät.
Sovitin Espritillä yksiä suoria housuja kokoa 44, mutta ne oli niin pienet, ettei edes nousseet pyllyn yli päälle. Mulla on ahkerassa käytössä Espritin pinkki minihame kokoa 42.
Your Facen housuista koko 44 vaikutti mulle oikealta - istuvuus oli muilla tavoin väärä.
Espritin paidoista joudun ostamaan kokoa XXL, jos sekään mahtuu. H&M:llä suurin saatavilla oleva paitakoko on L ja se on mulle just sopiva.
Missä on järki? Miten kukaan voi tilata mitään netistä?

P.S. Punnerruksia meni tänään 15+10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti