Sivut

perjantai 14. elokuuta 2015

OMG Bunnies!1!!!1!

Kaunis kesäilta

Vielä näkee polkea kotiin

Vaikka insinööri olenkin niin sen verran lähimmäisenrakas kuitenkin, että laulan karaokessa vain omassa pöydässä muiden mukana ;) Sitä olikin hirmu kiva tehdä eilen, kun hirmukiva duunikaveri oli järkännyt itselleen läksiäisbileet karaokebaarissa. Sinne oli myös hirmukiva ajella fillarilla auringonpaisteessa ja sieltä kotiin auringon laskiessa. Näin kotimatkalla tusinan söpöjä pieniä citypupujakin! Ne ei vaan jääneet kuvattaviksi.
Eka ei meinannu huvittaa mennä, kun tuli sellasia fiiliksiä, ettei huvita keskellä viikkoa valvoa myöhään ja juoda ja olla sisällä, kun ulkona on aurinkoista. Mut sit mä tajusin, että mähän oon perhana vieköön aikuinen. On ihanaa olla aikuinen, kun saa tehdä just niin kuin lystää - saa mennä baariin fillarilla, saa olla juomatta, saa syödä Tortilla Housen superherkullista burritoa, juoda Mäkkärin frappea ja tulla kotiin heti kymmenen jälkeen :)
Mun pyörällä meneminen ei edes ole erityisen kova liikuntasuoritus. Se on niin hyvin rullaava peli, ettei paljon muuta tarvii tehdä kuin kyydissä istua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti