Sivut

torstai 27. elokuuta 2015

Äpsi kertoo tilastoja

Sats Elixialla on äpsi, jolla voi varata jumppia ja katsoa tilastoja, paljonko on käynyt salilla. Tonne vois myös käsin syöttää muualla tehtyjä treenejä, mut mä en ole sitä tehnyt. Mun master-kirjanpito on Googlen tuotteiden hellässä huomassa.
Mulla tuli tässä lähipäivinä vuosi jäsenyyttä täyteen, joten nyt on kiinnostava hetki tutkia tilastoja:


Jännästi toi on jostain keksinyt, että mä aion harjoitella 4 viikossa 8 viikon ajan. Mitähän se tarkottaa?

Yhden treenin hinnaksi on siis tullut 12*69/140= noin 5,90€. Yllättävänkin vähän, kun ottaa huomioon, että keskimäärin olen käynyt vain 2,7 kertaa viikossa. Jumppia olen ehtinyt hyödyntää vähemmän kuin olisin toivonut. Jumpalle toi olis hyvin edullinen kertahinta, mutta salikäynnille ei niin edukas.

Tota tuntimäärää ei kannata katsoa. Se käyttää punttitreenille jotain default kestoa, joka on selvästikin lyhyempi kuin mun normi-sali. Jumppien kestot se varmaan laskee oikein, mutta niissä oon käynyt vähemmän kuin salilla.

Tossa 140:ssä on siis mukana vain Sats Elixiassa käynnit, joiden lisäksi mä olen käynyt lenkillä, stadikalla, fillaroinut ja golfannut. Näistä lyhyemmän ajanjakson tilastoista näkee hyvin, miten ulkoliikunta on vaikuttanut salikäynteihin:


Laskin huvikseni kalenterista, kuinka monta kertaa muuta liikuntaa on kertynyt viimeisen 3 kuukauden eli 13 viikon aikana. Sitä oli 49 kertaa eli 3,77 kertaa viikossa. Yhteenlaskettuna olen siis tänä kesänä kuntoillut 4,87 kertaa viikossa. Tosi hyvin :)

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Ooo, sorry, noita vanhoja ei tule katseltua. Karhuja tulee kyllä käytettyä silloin tällöin eli en halua niistä luopua. Toivottavasti löydät sopivat monot jostain muualta :)

    VastaaPoista