Sivut

maanantai 31. elokuuta 2015

Sumuinen kristallipallo

Ompas tympeetä, kun tulevaisuuden ennustaminen on niin vaikeeta.
Viikko sitten katselin sääennusteita ja ne sanoi selvästi, että lauantaina sataa ja sunnuntaina paistaa. Sehän passas mulle, koska golfkentällä oli lauantaina kisat, joihin osallistuminen olis maksanut 18 €, kun taas sunnuntaina pääsi pelaamaan vapaasti. Sääennusteet teki täyskäännöksen siinä vaiheessa, kun kisojen ilmoittautumisaika oli jo loppunut. Ja me oltiin jo sovittu menevämme katsomaan sairaalasta kotiutunutta appiukkoa lauantaina. Lisäksi me hommattiin liput We love the 90's festareille perjantaiksi, koska yks kaveri pyysi mukaan ja me haluttiin nähdä sen uusi tyttöystävä. Ja E-Type on loistava! Mun lenkki-playlistalla on paljon E-Typeä :)
Kaverit päätyi meille yöksi ja valvottiin aika myöhään, eikä enää tullut mieleenkään lähteä golfaamaan lauantaina. Sunnuntaina vähän kadutti, kun ukkoskuurot ei kadonneet ennusteesta ja jouduttiin perumaan golffit. Sateella se ei ole kivaa ja ukkosella se on suorastaan vaarallista ja kiellettyä. Kävin illalla ukkosten jälkeen lenkillä ja kevyesti kyykkäilemässä ulkosalilla. Kesän kyykkytauon jälkeen siitäkin tuli kintut ihan muheviksi. Yläkroppatreenit päätin säästää tälle päivälle, kun oli puhuttu Elämyskamelin kanssa salille menosta. Kamelille iski flunssa ja mulle lihaskipu vasemman lavan alle, joten salin sijasta meninkin hierojalle tänään.
Jos kristallipallo olis ollut kirkas jo alkuviikolla, olisin hoitanut viikonlopun toisin: Lauantaina golfaamaan (vaikka olikin kisat) sunnuntaina yläkroppaa salilla ja tänään lenkille (olettaen, ettei se hierontaa kaivannut lihaskipu olis iskenyt tässä skenaariossa).
Näin alkaa jälleen sääennusteiden kyttäyksen ja suunnitelmien sumplimisen vuodenaika!

We love the 90's

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti