Sivut

maanantai 21. syyskuuta 2015

Lomalla ehtii

Vähän pitää venyttää tuota loman määritelmää, kun en ole ollut edes sairaslomalla töistä vaan pelkästään harrastuksista, mutta jo siitä on siunaantunut sen verran lisää vapaa-aikaa, että ehdin käydä shoppailemassa.
Kumisaappaille olis voinut olla käyttöä jo ennenkin, mutten ole saanut aikaiseksi hankkia, kun nää mun isot kaviot on niin hankalat. Nyt oli kerrankin aikaa ja motivaatiota, kun veneennostoreissu häämöttää horisontissa. Tällä kertaa lähtenemme siipan kanssa kaksin, joten paikalla ei tule olemaan ketään, joka voisi kahlata ns. naistensaappailla, jotka siipan suvussa on jotain kokoa 36!
Ennen kauppaan lähtöä ehdin suoda keltaisille saappaille ihan pienen ajatuksen ennen kuin murskasin moisen haaveen turhana haihatteluna. Tuskinpa niitä nyt löytyy, eikä varsinkaan mun kokoa, joten paras vaan tyytyä siihen, mitä järkevällä vaivalla kaupasta saa. Mutta mikä olikaan ensimmäinen silmiini osunut asia Citymarketin saapashyllyllä? Mikä olikaan ensimmäinen ja viimeinen koskettamani saapaspari? Nokian keltaiset Hait kokoa 42 oli ainoat saappaat koko kaupassa, joita edes harkitsin. Ei tarvinnut sovittaa muita, nää oli heti passelit. Enpä muista, milloin olis onnistunut jalkineiden hankinta näin mukavasti :)


Onnetar tuntui istuvan olkapäällä, joten uskaltauduin Aleksi 13:een katsomaan laukkuja. On ihan poskettoman vaikeeta löytää veska, joka olis sopivan kokoinen, aitoa nahkaa ja jossa olis riittävästi taskuja, että kamat pysyy ruodussa. Aidosta nahasta olisin ollut valmis tinkimään, koska sen hyvyydestä mulla ei sinänsä ole tietoa. Tiedän vain tekonahan huonoudesta. Se kuluu nopeasti ja rumasti, etenkin hantaakista, ja kaikki reunat viimeistellään muoviliuskalla, joka irtoaa helposti ja alta alkaa purkautumaan langanpätkiä: 


Hillitön munkki jatkui ja löysin täydellisen peruslaukun: mustaa nahkaa, ei turhia krumeluureja, sopii yhteen kaiken kanssa, istuu sekä olalle että käteen ja sisältää huikeat 7 erillistä taskua!
Eikä ollut hillittömän kallis nahaksi, 110€. Ilmeisesti tää The Monte ei ole mikään hiano brändi. Toivottavasti toi on kuitenkin täyttä nahkaa kuten luvattu ja kestää kulutusta ja vanhenee kauniisti kuten nahalta odotan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti