Sivut

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Ottakaa aikavaras kiinni!

Taas on joku pöllinyt multa muutaman viikon! Kilometrikisa loppui eilen, mutta mun osalta pyöräily loppui jo 27.8. Silloin kävin vikaa kertaa Stadikalla, joka sekin luikahti jo kiinni, vaikka mun 10-kortissa olis vielä 4 kertaa käyttämättä. Missäs muualla se kävikään?

Tänä kesänä pyöräilin yhteensä 514 km, 19 päivänä. Viime vuonna 687 km, 33 päivänä. Tänä vuonna olen pelannut golfia aika tasan ton 14 kertaa enemmän kuin viime vuonna, kun siipan selkä oli romuna. Golf ja pyöräily kilpailee samoista lämpimistä kesäpäivistä, kuten moni muukin asia ja näin syksyn tullen aina tuntuu, etten ehtinyt tarpeeksi mitään :(

Talvella aika ei lopu niin pahasti kesken, mutta sillon on tietysti pimeetä ja väsyttää. Tein silti rohkean vedon ja ilmoittauduin Espanjan verkkokurssille. Tästä päivästä alkaen melkein jouluun asti istun keskiviikkoisin etätunnilla duunin neukkarissa klo 17:30-19 ja viikonloppuisin harjoittelen kotona. Ekalla tunnilla opin sen, että internet ja aateekoo on vaikeeta ja kestää tunnin verran saada se toimimaan. Ei toki multa, mutta niiltä muilta ;)

Hasta luego!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti