Sivut

tiistai 15. syyskuuta 2015

Massavaellus

Ostin keväällä netistä jegginsit, kun somessa huhuttiin niissä olevan tilaa runsaimmillekin reisille. Onneks ei olleet kalliit, sillä somehuhut on melko epäluotettavia. Pystyin kyllä käyttämään niitä, mutta kapeat reidet + löysä ja matala vyötärö -yhdistelmä teki niistä melkosen epäkäytännölliset.

Kesän ajan kuljin ohuemmissa pöksyissä, enkä käyttänyt näitä pitkään aikaan. Voitte kuvitella, kuinka paljon jänskätti, nouseeko jeggins edes puolitankoon, kun eilen aamulla nuha-läski-fiiliksissä lähdin kiskomaan niitä kaapista pyykki-tiukkana... Miksiköhän edes ryhdyin moiseen?

Mutta ylläri pylläri, ne mahtui paremmin! Luulis, että tässä olis perä levinnyt, kun en ole kyykännyt tai vetänyt maasta vaan pelkästään kevyesti pyöräillyt ja golfannut. Tuntuu paljon plösömmältä, kun lihakset ei ole koko ajan treenanneen tuntuiset. Mahakin tuntuu paisuneen, vaikka paino ei ole muuttunut kiloakaan. Ilmeisesti on siis käynyt niin, että reisissä ollut lihasmassa on vaeltanut vyötärölle rasvamassaksi. Vyötärön tilannetta on näissä pöksyissä vaikea arvioida, kun siinä oli ylimääräistä tilaa ennen ja on edelleen.
Älytöntä että vaatteet istuu paremmin, kun on vähän plösähtänyt! Eiks sen nyt pitäis mennä niin, että hyväkuntoisella istuu rätitkin nätimmin?

Rehellinen belfie! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti