Sivut

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Rapatessa roiskuu

Flunssa peijooni se vaan soutaa ja huopaa. Öisin köhityttää sen verran, ettei saa nukuttua, kun taas päivisin on melkein terve, mutta väsynyt olo. Koko viikon olin ihan varma, että paranen täysin golfkierrokselle tänään. Vaan ei. Otettiin taas auto, ettei puolikuntoinen rasitu liikaa. Viimeksi autolla oli ihan hauskaa huristella. Liekö uutuuden viehätystä? Tällä kertaa auton huonot puolet näkyi enemmän. Jouduttiin puljaamaan autonvaihto puolivälissä, kun saamamme auton akku ei kestä koko kierrosta. Onneksi sentään saatiin tästä tieto heti kättelyssä, eikä tarvinnut kentällä stressata. Tällä kertaa peli kulki jotenkin eri tavalla niin, että auto mailoineen tuntui olevan useammin väärässä paikassa tai jotenkin hankalasti. Paljon ketterämpää on liikkuminen, kun kumpikin voi kulkea koko ajan oman bäginsä kanssa, minne päin lystää. Last but not least, kenttä oli paikoittain varsin märkä ja saimme melkoisen kuraisen opetuksen märällä kentällä ajelusta ennen kuin opimme olemaan tarkkana ajolinjojen kanssa. Auto jäi mutaan sutimaan ja mun piti työntää se turvaan. Sain tietenkin komeat roiskeet päälleni! Housut oli ihan läpimärät, mutta onneksi tollanen urheilumateriaali kuivuu nopsaan auringossa. Ja onneksi tämä tapahtui pelialueen reunalla, eikä keskellä väylää, koska siinä olis kenttä voinut kärsiä vielä pahemmin kuin minä ;)


Mä löysin aivan ihanan Puman golfsateenvarjon ja pakkohan se oli ostaa, vaikka yleensä me ei paljon sateella pelata. Aiempina vuosina on peruttu kierroksia vähän turhankin herkästi, jos ennusteessa on ollut sadepisaroita. Välillä on ollut tosi höntti olo, kun on peruttu kierros ja sit ei olekaan satanut tippaakaan. Viime aikoina on opittu tulkitsemaan ennusteita tarkemmin. Foreca näyttää sadetta aina, jos siihen on yhtään mahdollisuutta. Ilmatieteen laitoskin laittaa pisaran kuvan hyvin herkästi, mutta siinä on kaverina sateen todennäköisyysprosentti. Jos se on alle 50 niin todennäköisemmin ei sada, vaikka kuvakkeessa on pisara!
Uusi ystäväni Yrno näyttäis olevan kaikkein optimistisin ja tarkin ennusteissaan - ainakin ensivaikutelmien perusteella. Olen nyt muutaman kerran tsekannut ennusteet sieltä, kun en ole tykännyt suomalaisten sateisista ennusteista ja kaksi kertaa norjalaiset lupas, ettei siellä mitään sada - eikä satanut! Yhdellä kerralla norjalaisetkin ennusti sadetta ja sillon tuli vettä ku aisaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti