Sivut

perjantai 6. toukokuuta 2016

Koivuilla on orgiat

Koivuilla on vallan mahtavan hedelmällinen kevät menossa! Toisinaan pärjään koko kevään ihan hyvin yhdellä pienellä pillerillä, mutta nyt viime päivinä olen ottanut niitä kolme. Aika paljon jännitti eilen lähteä golfkentälle, mutta ihan hyvin pärjäsin. Työkaveri kyllä kiusas, että voiko lääkityksen sanoa olevan kohillaan, jos on mennyt pelaamaan golfia ;)
Nurmijärvellä koivut oli vielä paljon vähemmän vihreenä kuin Espoossa. Huominen jännittää taas, kun ennusteen mukaan siitepölymäärät on nyt erittäin runsaat, eikä vain runsaat... Kolmesta pilleristä huolimatta nenä on tänään kutissut, vaikka olen vain hengaillut toimistossa ja kotona, enkä yhtään tetsannut luonnossa haavi auki. Muuten nappaisin surutta neljä nappia, mutta jo nyt kolmella on ollut vähän höntti olo ja eilen otin ennaltaehkäisevän Buranankin, kun jo golfkierroksen alussa oli päänsäryn poikanen. Hauskan nimisen drugs.com sivuston mukaan desloratadinen yleisin sivuvaikutus on päänsärky. Tiedä hänestä sitten...

Tänään oli töissä aika hiljasta -> tein vähän kevätsiivousta -> löysin äitiyslomailevan työkaverin antaman listan hyvistä reggaeton artisteista -> YouTubesta löytyi Cubaton Cuban Reggaeton kanava -> Baila, baila! Istualtaankin voi sheikata ;)
Siippakaan ei erityisemmin vastustellut tota saundia ja sain jamitella vielä kotonakin! Nyt on tanssiurheilu vaihtunut kiekkourheiluun ja mä tässä "katson peliä". Telkkua on paljon kivempi katsoa yhdessä, vaikka toinen ei ihan oikeasti katsoisikaan. Kunhan on fyysisesti läsnä samassa huoneessa ;) Ja on musta aina kivaa nähdä Suomen maalit!

1 kommentti:

  1. Myös ibuprofeenin yleisimpien haittavaikutuksien listassa mainitaan päänsärky :) Se on käytännössä katsoen kaikkien lääkkeiden haittavaikutus, koska haittavaikutuksia tutkitaan oikeilla ihmisillä, joista jollain on aina testijakson aikana päänsärkyä. Liittyi se tutkittavaan lääkkeeseen tai ei, pitää se mainita haittavaikutuslistassa. Eipä silti, kyllähän se voi siitä johtua. Ehkä mieluummin jostain muusta. Nenä- ja silmäoireisiin suosittelisin kyllä ensisijaisesti tehokkaimmaksi osoitettua paikallishoitoa ja vasta sitten tabletteja eli onhan sulla nenäsuihkeet käytössä?

    VastaaPoista