Sivut

perjantai 23. elokuuta 2013

13*60kg

Kyllä kannatti kammeta siippa hereille päiväuniltaan pesästä ja mukaan salille keskiviikkona - tein sen uuden enkan, joka oli mulla elokuun tavoitteena eli nostin penkistä 13 toistoa 60 kilolla :D JEE! Vanha enkka on viime vuodelta 10 toistoa. Lupaavaa edistystä siis kohti The Tavoitetta nostaa oma painoni, 85kg.

Eilen oli firman strategiapäivä ja virallisen osuuden jälkeen käytiin vähän kokeilemassa geokäkkimistä. Kivaa oli käppäillä ulkona ja hämmästellä Vanhankaupunginkosken maisemia. Mulla riittää ulkoilumotivaatiota ilman mitään kätköjäkin, mutta toi on varmaan hyvä harrastus sellaselle, joka kaipaa jotain "syytä" lähteä ulos. Ja lasten kanssa varmasti ihan ässää hommaa!

Iso kala ja golfkentiltä tuttuja kakkakoneita

Koskettava koski

2 kommenttia:

  1. Hurjat enkkaonnittelut!!!!

    Ja juu, geokätköily on lasten kanssa aivan parasta. :) Mutta on siinä toki muutakin ja siihen voi jäädä koukkuun. Itselle se on sellainen juttu, että aina matkoilla pitää saada uudelta paikkakunnalta tai maasta aina uusi kätkö. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitosta :)
    Joo siis kyllä mä täysin ymmärrän, että tuota harrastetaan, toisin kuin vaikkapa pesäpalloa, josta on koulusta liian hirveet traumat ;) Jos siippa innostuis tosta niin ihan mielellään lähtisin seuraksi mukaan, mutten ole itse se, joka innostaa ja houkuttelee muita. Sekin vaikuttaa, kun on joo riittävästi harrastuksia, ettei ole vapaa-ajan ongelmia :)

    VastaaPoista