Sivut

perjantai 9. elokuuta 2013

Los Penalos

Elokuussa päätin penkata teemalla "max toistot 60 kilolla" eli joka treenissä nostetaan 60 kiloa niin monta kertaa kuin mahdollista. Vanha enkka viime vuodelta on 10 toistoa. Penkkipunnerruslaskurin mukaan 10 toistoa 60 kilolla ennakoisi maksimitulosta 80 kiloa ja sehän piti paikkansa mulle viime vuonna.
Laskurin mukaan 12 toistoa 60 kilolla ennakoisi maksimitulosta 86kg, vaikkakin siellä sanotaan suoraan, että laskuri toimii huonosti noin pitkillä sarjoilla. Mutta kyllä se nyt suuntaa antaa ainakin. Tavoitteena siis vähintään 12 toistoa, mieluummin tietty enemmän ;)
Ilokseni jaksoin viime sunnuntaina 9 toistoa vielä golfkierroksen jälkeen ja tänään jaksoin 10 toistoa, vaikka siis edellisestä penkkitreenistä oli vasta 5 päivää ja toissapäivänä tein vähän naisten punnerruksia lenkin jälkeen. Näillä näkymin pitäisin 12 toistoa kuun loppuun mennessä ihan realistisena tavoitteena :)
Asiassa on vain yksi iso mutta, joka on niin pelottava, etten tahtoisi edes kirjoittaa siitä. Se on heti jotenkin enemmän totta, kun siitä on mustaa valkoisella. Vaan turha tässä on itselleen valehdella. Vasen olkapää ei tunnu ihan normaalilta. Jos olkapäitä olis ihmiskehossa vain yksi niin olis helppo uskotella itselleen, että tää on vain normaalia treeniväsymystä, mutta kun niitä on kaksi, eikä se toinen tunnu ollenkaan samalta. Pannahinen!


Toivottavasti mun penkkitreenit ei kohta ole pelkkää tätä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti